Europa League

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ έπαιξε στα ίσα τον Άγιαξ και παραμένει πρώτη»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου σχολίασε την εμφάνιση της ΑΕΚ απέναντι στον Άγιαξ (1-1).

Η ΑΕΚ αντιμετώπιση σαν ίση μια ομάδα του μεγέθους του Άγιαξ και παραμένει στην κορυφή του ομίλου, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου μετά το χθεσινό 1-1 στην Opap Arena για το Europa League.

«Ήταν ένα πολύ ωραίο και συναρπαστικό παιχνίδι. Η ΑΕΚ κατάφερε να σταθεί ανταγωνιστικά σε όλο το παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου. Ο Άγιαξ μπορεί να μην έχει το ταλέντο άλλων ετών, αλλά διαθέτει πολύ καλούς και γρήγορους παίκτες. Η ΑΕΚ ήταν καλή σε όλο το παιχνίδι και στο τελευταίο ημίωρο ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο. Σημασία έχει ότι παρέμεινε πρώτη στον όμιλο. Αν είχε μπει το γκολ του Γιόνσον στο τέλος, θα μπορούσαμε να μιλάμε τελείως διαφορετικά. Ήταν ένας πολύ ωραίος συνδυασμός από κλέψιμο ψηλά, που είναι το σήμα κατατεθέν της ΑΕΚ. Ο Γιόνσον αγχώθηκε στο τελείωμα, δεν είχε και πολύ καλή ισορροπία και δεν μπόρεσε να σκοράρει», ανέφερε.

«Βίντα και Μουκουντί έκαναν φοβερή επιστροφή μετά τα προβλήματά τους. Μετά τον Στάνκοβιτς που χθες ήταν ο κορυφαίος, οι δύο στόπερ στάθηκαν πολύ καλά απέναντι στους πιο καλούς παίκτες του Άγιαξ. Κι ο Άμραμπατ ήταν πολύ καλός, ενώ έβγαλε και την ασίστ στο γκολ. Σε γενικές γραμμές η ΑΕΚ έδειξε ότι έπαιξε στα ίσα σε αυτό το επίπεδο με αυτόν τον αντίπαλο. Σίγουρα μπορούσε να χάσει, αλλά μπορούσε στο τέλος να κερδίσει», πρόσθεσε.

Τέλος, για το αν ο Στίβεν Τσούμπερ, που χθες έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων, θα είναι διαθέσιμος την Κυριακή με τον Παναιτωλικό είπε: «Ίσως τον προστατέψει. Πάντως δεν είναι κάτι σοβαρό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x