Ο Παναθηναϊκός χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες νίκησε 2-0 τον Βόλο στο δεύτερο μεταξύ τους ματς για το Κύπελλο, εξασφαλίζοντας με συνολικό σκορ 5-0 την πρόκριση στους «8» του θεσμού, οπού περιμένει ο ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, οι «πράσινοι» θα συναντήσουν την ομάδα του Λουτσέσκου και στο πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει πως θα παίξουν τρεις φορές συνεχόμενα με τους Θεσσαλονικείς.

Ο Άνταμ Τσέριν, σκόρερ του πρώτου γκολ του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλία, αναφέρθηκε σε αυτές τις επερχόμενες αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στην παράδοση που έχει δημιουργήσει με τον Βόλο, απέναντι στον οποίο έχει σκοράρει τρεις φορές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σλοβένου:

«Είμαι ευχαριστημένος για τη νίκη. Είναι παράξενο, μια σύμπτωση που σκοράρω ξανά απέναντι στον Βόλο. Το σημαντικό είναι ότι βοήθησα την ομάδα να προκριθεί στα προημιτελικά. Δεν είναι συνηθισμένο να παίζεις με την ίδια ομάδα τρεις φορές, είναι μια πολύ καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ, αλλά θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από αυτούς. Ελπίζω να παίξουμε καλά και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!