Την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου της Ελληνικής Ιστιοπλοΐκής Ομοσπονδίας υπέβαλε ο Αριστείδης Αδαμόπουλος, έπειτα από την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση, όπως ανακοίνωσε η ΕΙΟ.

Υπενθυμίζουμε πως ανεστάλη και η ιδιότητά του ως μέλος της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ραφήνας-Πικερμίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Συγκλονισμένη είναι η Ελληνική Ιστιοπλοΐκή Ομοσπονδία από την χιονοστιβάδα των αποκαλύψεων στον Τύπο στις οποίες προχώρησε η αθλήτριά μας, Ολυμπιονίκης κυρία Σοφία Μπεκατώρου.

Αυτονοήτως, και προκειμένου να διαφυλαχθεί το κύρος της Ομοσπονδίας, η τιμή και η υπόληψη του συνόλου των αθλητών και αθλητριών, προπονητών και παραγόντων του αθλήματος και να διευκολυνθεί η έρευνα για την οποία την τελική απόφαση έχει η Δικαιοσύνη, ζητήσαμε άμεσα και λάβαμε την παραίτηση του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. Αριστείδη Αδαμόπουλου.

Ο τελευταίος φέρεται ως ο άνθρωπος τον οποίον η Ολυμπιονίκης μας κατονόμασε στον εισαγγελέα για τα καταγγελλόμενα. Παραλλήλως, ζητήσαμε από τον κ. Αδαμόπουλο να υποβάλει την παραίτησή του από εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή
»

Διαβάστε ακόμα:


Νέα καταγγελία αθλήτριας της ιστιοπλοΐας για σεξουαλική παρενόχληση!
Αδαμόπουλος: «Σεβαστείτε την οικογένειά μου»
Παρέμβαση εισαγγελέα για τις καταγγελίες Μπεκατώρου!
Δημοσίευμα κατονομάζει τον άνθρωπο που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά τη Σοφία Μπεκατώρου!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube