sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Κρύο αίμα ή καλύτερα… Νόρντιν Άμραμπατ: Έφτασε τις 9/10 εκτελέσεις πέναλτι με την ΑΕΚ!

Ο Νόρντιν Άμραμπατ άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, δίνοντας συνέχεια και στο εξαιρετικό ποσοστό που «τρέχει» με την Ένωση στις εκτελέσεις πέναλτι.

Με γκολ του Νόρντιν Άμραμπατ η ΑΕΚ πήρε το προβάδισμα στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στην OPAP Arena στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η φάση ξεκίνησε στο 29’ με τον Σέρχιο Αραούχο να εξαπολύει εκτός περιοχής ένα φαλτσαριστό σουτ, το οποίο προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι και πριν πάρει το «ριμπάουντ» ο Μάνταλος, ο Τσακμάκης τον ανέτρεψε στο έδαφος, βρίσκοντας τον με τον αγκώνα.

Ο διαιτητής Παπαδόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα, με τον Μαροκινό να αναλαμβάνει την εκτέλεση και στο 31’ άνοιξε το σκορ για την νταμπλούχο Ελλάδας.


Έτσι, ο 36χρονος μεσοεπιθετικός έφτασε τις 9/10 εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι με τη φανέλα της Ένωσης, το καλύτερο ποσοστό από κάθε άλλη ομάδα που έχει αγωνιστεί στην καριέρα του.

Την πρώτη του χρονιά στα «κιτρινόμαυρα» είχε 3/4 πέναλτι, με το μοναδικό χαμένο χτύπημα να είναι στις 20 Δεκεμβρίου του 2021 και συγκεκριμένα στην εντός έδρας ήττα της ΑΕΚ με 2-1 από τον ΟΦΗ.

Στην περσινή, πρωταθληματική, σεζόν ο Άμραμπατ είχε 4/4 εκτελέσεις πέναλτι, με το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα να μετράει σε αυτά τα παιχνίδι τρεις νίκες και μια ισοπαλία.

Φτάνουμε στη φετινή σεζόν, με τον Άμραμπατ να λυτρώνει την Ένωση στο τέλος στη νίκη με 3-2 επί του Βόλου, πριν το αποψινό του γκολ κόντρα στον Ατρόμητο.

Συνολικά στην καριέρα του ο 37χρονος μετράει 17/21 εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι, αριθμός που αποδεικνύει ότι έχει κρύο αίμα και είναι ο κατάλληλος παίκτης για να πάρει την μπάλα και να δώσει τη λύση στην ομάδα του!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x