WRC

Αναμένεται… μάχη

Μόλις 3,6 δεύτερα χωρίζουν τον πρωτοπόρο Σεμπαστιάν Οζιέ από τον δεύτερο Μίκο Χιρβόνεν μετά την ολοκλήρωση του πρώτου λουπ της δεύτερης ημέρας του WRC της Αργεντινής.

Στην Αργεντινή στρέφονται όλα τα βλέμματα των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αφού εκεί φιλοξενείται ο πέμπτος γύρος του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι.

Ο Σεμπαστιάν Οζιέ οδηγεί την κούρσα της γενικής κατάταξης μετά την ολοκλήρωση του πρώτου λουπ (SS3) της δεύτερης ημέρας του αγώνα.

Ο Γάλλος οδηγός της Volkswagen έχει μόλις 3,6 δεύτερα διαφορά από τον Μίκο Χιρβόνεν -ο οποίος έκανε τον ταχύτερο χρόνο στη δεύτερη ειδική της ημέρας- και 6’’ από τον Σεμπαστιάν Λεμπ, με την Citroen προς το παρόν να κάνει το δύο –τρία στη γενική κατάταξη.

Ο Οζιέ έχασε αρκετό χρόνο στην τρίτη ειδική όταν ο Ντάνι Σόρντο που αντιμετώπιζε πρόβλημα συνέχισε μπροστά τους.

«Ο Ντάνι έιχε ένα πρόβλημα όταν βγήκε εκτός δρόμου. Δυστυχώς, όταν συνέχισε βγήκε μπροστά μας και για τρία- τέσσερα χιλιόμετρα δεν μας έβλεπε. Έπρεπε να τον ακολουθούμε και έτσι χάσαμε κάποια δεύτερα. Θα δούμε τι θα κάνουμε, έτσι είναι οι αγώνες», δήλωσε ο πρωτοπόρος Οζιέ.

Στην τέταρτη θέση και αρκετά πίσω βρίσκεται ο Γιάρι Λάτβαλα.

Οι οδηγοί είχαν πολύ δύσκολο έργο στην πρώτη ειδική, με τη βροχή, την ομίχλη να κάνουν ιδιαίτερα δύσκολες τις συνθήκες που επικρατούσαν στις ειδικές.

Αναλυτικά η κατάταξη μετά την SS3:

1. Οζιέ, VW, 1:01:04.0
2. Χιρβόνεν, Citroen, +3.6
3. Λεμπ, Citroen, +6.0
4. Λάτβαλα, VW, +23.5
5. Όστμπεργκ, M-Sport Ford, +33.2
6. Μίκελσεν, VW, +55.9
7. Νόβικοφ, M-Sport Ford, +1:05.5
8. Νεβίλ, M-Sport Ford, +1:25.9

Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x