F1

Αναπληρωματικός στη Mercedes το 2023 ο Μικ Σουμάχερ

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μικ Σουμάχερ ανακοίνωσε η ομάδα της Mercedes, δίνοντάς του τον ρόλο του αναπληρωματικού πιλότου της για τη νέα σεζόν!

Στη Mercedes ως αναπληρωματικός των Χάμιλτον και Ράσελ, θα βρίσκεται κατά τη διάρκεια της νέας σεζόν στη Formula 1 ο Μικ Σουμάχερ!

Ο γιος του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Μίκαελ Σουμάχερ, έτρεχε με την ομάδα της Haas τα δύο τελευταία χρόνια, αποχωρώντας για να δώσει τη θέση του στον Νίκο Χούλκεμπεργκ.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι μέλος της Mercedes-AMG Petronas F1 το 2023 στο ρόλο του αναπληρωματικού οδηγού. Θα αφοσιωθώ στο να τα δώσω όλα για να συνεισφέρω στην απόδοση της ομάδας σε ένα πολύ ανταγωνιστικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αυτή είναι μία νέα αρχή για εμένα και είμαι ευγνώμων στον Τότο Βολφ και όλους όσους με εμπιστεύθηκαν. Η Formula 1 είναι ένας συναρπαστικός κόσμος και δεν σταματάς να μαθαίνεις ποτέ και ανυπομονώ να απορροφήσω περισσότερη γνώση και να τη χρησιμοποιήσω για να ευνοηθεί η ομάδα της Mercedes», ανέφερε μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας ο Γερμανός πιλότος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x