Stoiximan Super League

Προς συμφωνία με Αναστασίου!

Μια «ανάσα» από το να δώσουν τα χέρια είναι Παναθηναϊκός και Γιάννης Αναστασίου, βάζοντας στην άκρη τις διαφορές που είχαν προκύψει.

Εξ’ αρχής, ο Αναστασίου ήταν το φαβορί για να αναλάβει τον πάγκο του «τριφυλλιού». Ο ίδιος, μάλιστα, έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, ψάχνοντας ποδοσφαιριστές με βάση τα χρήματα που διαθέτει η ΠΑΕ και το πλάνο, που θα αφορά νέους ποδοσφαιριστές, ικανούς να μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Όπως σας αποκάλυψε η SportDay, προέκυψε ένα «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών και αφορούσε την αποζημίωση. Επιθυμία του Αναστασίου ήταν από τα δυο χρόνια συμβολαίου, να εξασφαλιστούν κυρίως οι συνεργάτες του τουλάχιστον για τον πρώτο χρόνο, με τον Χρήστο Παναγόπουλο να προτείνει, σε περίπτωση διακοπής της συνεργασίας την πρώτη χρονιά, το προπονητικό τιμ να μην αποζημιωθεί.

Όπως σας γράψαμε και παραπάνω, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι όποιες διαφωνίες ξεπεράστηκαν, η χρυσή τομή βρέθηκε και ο Αναστασίου θα υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, αναλαμβάνοντας τα ηνία της ομάδας, σε μια δύσκολη περίοδο, χωρίς πολλά χρήματα και με τους "πράσινους" να είναι εκτός Ευρώπης.

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x