Viral

Ανατριχίλα: Προπονητής αγκαλιάζει οπλισμένο μαθητή και γλιτώνει σχολείο από τραγωδία

Ένα τρομερό στιγμιότυπο δόθηκε στη δημοσιότητα από τις δικαστικές Αρχές, με έναν προπονητή ποδοσφαίρου να αφοπλίζει μαθητή σε αμερικανό σχολείο και να τον σφίγγει στην αγκαλιά του μέχρι να ηρεμήσει.

Μια συγκλονιστική περιπέτεια έζησε ένας προπονητής ποδοσφαίρου σε σχολείο του Πόρτλαντ, όταν ήρθε αντιμέτωπος με οπλισμένο μαθητή που απειλούσε να ανοίξει πυρ.

Ο Keanon Lowe, προπονητής ποδοσφαίρου και στίβου, που είχε αναλάβει και χρέη φύλακα, πλησίασε τον 17χρονο προσεκτικά και τον αγκάλιασε σφιχτά, αφοπλίζοντάς τον. Για αρκετή ώρα, όμως, τον κράτησε στην αγκαλιά του, με τον 17χρονο να φαίνεται πως λυγίζει με αυτή την κίνηση.

Τις λεπτομέρειες του περιστατικού περιέγραψε ο Lowe στην εκδίκαση της υπόθεσης, με τους εισαγγελείς να δίνουν στη δημοσιότητα και το ανατριχιαστικό βίντεο.

«Ένιωσα συμπόνια», παραδέχτηκε ενώπιον των Αρχών ο Lowe. «Πολλές φορές όταν είσαι νέος δεν καταλαβαίνεις τις κάνεις, μέχρι να τελειώσει. Ήταν τρελό (σ.σ. όταν τον είδε να μπαίνει). Μέσα σε ένα δευτερόλεπτο έπρεπε να αναλύσω τα πάντα. Είδα το ύφος του, είδα τα μάτια του, είδα το όπλο, κατάλαβα ότι είναι αληθινό… από εκεί και πέρα, ανέλαβε δράση το ένστικτο».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x