Επικαιρότητα

Ανδρεάδης: σωτήριος ο τουρισμός για τη χώρα το 2016

Όπως κάθε χρόνο τέτοια περίοδο, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, κάνει έναν απολογισμό πεπραγμένων στον ελληνικό τουρισμό.

Όπως κάθε χρόνο τέτοια περίοδο, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, κάνει έναν απολογισμό πεπραγμένων στον ελληνικό τουρισμό και βεβαίως επιχειρεί προβλέψεις για το άμεσο μέλλον.
Σήμερα, στην εκπομπή DRIVE & TRAVEL, στον ΣΠΟΡ FM 94,6 (κάθε Σάββατο 8-10 το πρωί - μεταδίδεται και από περιφερειακούς σταθμούς και μέσω διαδικτύου σε όλο τον κόσμο), ο Ανδρέας Ανδρεάδης αναφέρθηκε σε πολλά.
Μεταξύ άλλων, είπε: "Πρέπει να ομολογήσω ότι τα τελευταία χρόνια ο ελληνικός τουρισμός συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα. Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι ο τομέας έχει επιδείξει τεράστιες αντοχές σε όλα τα επίπεδα. Βασική μας κατάκτηση είναι ότι κατά τη διάρκεια της κρίσης έχουμε πετύχει να αναπροσαρμόσουμε το μοντέλο μας και να γίνουμε ο πιο δυναμικά εξαγωγικός τομέας της ελληνικής οικονομίας. 
Το 2016 ήταν ακόμα μια χρονιά που ο τουρισμός αποδείχθηκε σωτήριος για τη χώρα. Όσον αφορά στα έσοδα του κράτους, δεν χωράει αμφιβολία, ότι ένα μεγάλο μέρος των δημόσιων εσόδων και σημαντικό μέρος των εσόδων των Ταμείων, οφείλεται στις εισφορές και τους αυξημένους φόρους που απέδωσαν...

Διαβάστε όσα, πολύ σημαντικά είπε στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x