Ο Διομήδης Άργους τόνισε σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη πως ο τελικός του Κυπέλλου χάντμπολ ανδρών κόντρα στην ΑΕΚ θα μπορούσε να διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο και κάλεσε την ομοσπονδία να ανακαλέσει την απόφασή της, δίνοντας συγχαρητήρια στην "Ενωση" για την κατάκτηση της Handball Premier.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Πότε δεν κρύψαμε τα λόγια μας, δεν θα το κάνουμε και τώρα. Η απόφασή σας, αξιότιμοι σύμβουλοι της ΟΧΕ, για ματαίωση του τελικού Κυπέλλου είναι επιεικώς απαράδεκτη και μας βρίσκει κάθετα αντίθετους. Ειλικρινά, δεν μπορούμε να κατανοήσουμε για ποιον λόγο δεν ορίστηκε η διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου τον Σεπτέμβριο, από τη στιγμή, άλλωστε, που υπάρχει δεδικασμένο.
.
Σύμφωνα με την ανακοίνωσή σας, «η φιλοσοφία της Ομοσπονδίας ήταν και θα είναι κατά της "παύλας". Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει, για να σεβαστεί τον ιδρώτα αθλητών και προπονητών μέσα στα γήπεδα, όσο διεξήχθησαν αγώνες.

Σας ερωτούμε λοιπόν: Η φιλοσοφία αυτή εφαρμόζεται a la carte, με άλλα λόγια στο θεσμό του Κυπέλλου επιτρέπεται η παύλα ή μήπως ο ιδρώτας των δικών μας αθλητών και προπονητών δεν είναι άξιος σεβασμού;

Προφανώς, ο τελικός του Κυπέλλου αποτέλεσε τη σύγχρονη "Ιφιγένεια"... Σε κάθε περίπτωση, όμως, η σημερινή σας απόφαση δείχνει έλλειψη σεβασμού τόσο απέναντι στο ίδιο το θεσμό, όσο και απέναντι στο σύλλογο του Διομήδη, τον σύλλογο που έχει φέρει την μεγαλύτερη διάκριση στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ.
.
Έχετε το περιθώριο να διορθώσετε αυτήν την "ανορθογραφία", έστω και τώρα. Πάρτε πίσω την απόφαση και ορίστε τον τελικό τον Σεπτέμβρη. Αυτό αποτελεί απαίτηση όχι μόνο των ανθρώπων του Διομήδη, αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας του Άργους. Προτιμούμε να ηττηθούμε στο γήπεδο, παρά να μη δώσουμε καθόλου τη μάχη.

Υ.Γ: Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος της Handball Premier, είμαστε βέβαιοι ότι η θέση μας για την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου τον Σεπτέμβριο τη βρίσκει απόλυτα σύμφωνη».