Πέρα από εξαιρετικός επιθετικός, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ήταν ανέκαθεν ένας τύπος διαφορετικός από τους άλλους και μια ιστορία από την χθεσινή αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Λίβερπουλ ήρθε να το πιστοποιήσει.

Σύμφωνα με ρεπόρτερ των «σπερς», ο Βούλγαρος πρώην άσος του ΠΑΟΚ έφτασε δέκα λεπτά πριν τη σέντρα στο γήπεδο και μπήκε στον χώρο εστίασης για τα ΜΜΕ. Έπιασε ένα ψωμάκι κι άρχισε να το καταβροχθίζει, μέχρι να έρθει ο διευθυντής της υπηρεσίας catering και να του ζητήσει το voucher που έχουν όλοι οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ για να τρώνε δωρεάν. Φυσικά ο Μπερμπάτοφ δεν είχε (και δεν δικαιούτο) κάτι τέτοιο, αλλά δεν έδειξε να πτοείται. Συνέχισε να το μασουλάει επιδεικτικά μπροστά στον υπεύθυνο, σαν να του έλεγε πως δεν δίνει δεκάρα για αυτή την παρατήρηση.

Αρκετοί δημοσιογράφοι έσπευσαν να πουν στους αρμόδιους πως πρόκειται για παλιό παίκτη της ομάδας, προσπαθώντας να τον δικαιολογήσουν για να κάνει τα στραβά μάτια, αλλά μάταια. Ο διευθυντής βλέποντας την απάθεια του Μπερμπάτοφ άρχισε να ανεβάζει τους τόνους και να τον κατηγορεί για την συμπεριφορά του, την ώρα που εκείνος συνέχιζε να γελά και να τρώει σαν να μην συνέβαινε τίποτα.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube