Αγγλία

Από βδομάδα η ανακοίνωση του Φαν Χάαλ

Κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν θα καθυστερήσουν για λίγες μέρες την επισημοποίηση της πρόσληψης του Λουίς Φαν Χάαλ από τη Μαν. Γιουνάιτεντ.

Αν και αρχικά είχε διαρρεύσει πως Πέμπτη ή Παρασκευή θα υπήρχαν ανακοινώσεις για την πρόσληψη του Λούις Φαν Χάαλ από τη Μαν. Γιουνάιτεντ, τελικώς θα υπάρχει μικρή καθυστέρηση στην επισημοποίηση της συμφωνίας.

Σύμφωνα με έγκυρα αγγλικά ΜΜΕ, η ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Αιτία είναι κάποια ζητήματα διαδικαστικού χαρακτήρα που πρέπει να διευθετηθούν για το συμβόλαιο του Ολλανδού προπονητή, αλλά και να οριστικοποιηθεί το τιμ που θα τον πλαισιώσει.

Μέχρι στιγμής έχει διαρρεύσει πως ο Ράιαν Γκιγκς θα είναι ο πρώτος βοηθός του, ενώ αντίθετα είναι αβέβαιο το μέλλον για τους Πολ Σκόουλς και Φιλ Νέβιλ. Ολλανδικά μέσα αναφέρουν πως ο Φαν Χάαλ θα πάρει μαζί του από την εθνική τον Μαξ Ρέκερς, που ειδικεύεται στην ανάλυση μέσω βίντεο, τον Φρανς Χουκ, που είναι προπονητής τερματοφυλάκων και του αποδίδεται η πρόοδος των Βαλντές και Φαν Ντερ Σαρ, όχι όμως και τον Πάτρικ Κλάιφερτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x