Κύπρος

ΑΠΟΕΛ για Τσιώλη

Ο Σάκης Τσιώλης κυκλοφορεί, πλέον, ελεύθερος στην αγορά και δεν αποκλείεται να υπάρξει κρούση από τον ΑΠΟΕΛ τα προσεχή 24ωρα.

Το συμβόλαιο του Καρδιτσιώτη τεχνικού με τον Αστέρα Τρίπολης λύθηκε κοινή συναινέσει το απόγευμα της Δευτέρας και ήδη οι πρώτες πληροφορίες από την Κύπρο κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της πρωταθλήτριας Κύπρου για τον Σάκη Τσιώλη.

Το κλίμα για τον τωρινό προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Πάουλο Σέρτζιο είναι αρκετά βαρύ και πιθανότατα να υπάρξουν εξελίξεις μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για το Europa League, την Πέμπτη. Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα και ο κόσμος περιμένει περισσότερα από τους παίκτες και τον προπονητή.

Ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται υπό κρίση όσο η ομάδα δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο και δεν παίρνει τα αποτελέσματα. Από την πλευρά του, ο μεγαλομέτοχος του κυπριακού συλλόγου, Φοίβος Ερωτοκρίτου είναι προβληματισμένος και σύντομα αναμένεται να πάρει τις αποφάσεις του.

Δεν αποκλείεται λοιπόν, οι «γαλαζοκίτρινοι» να εξετάσουν προσεχώς την περίπτωση του Σάκη Τσιώλη και τις επόμενες ημέρες να προκύψουν εξελίξεις. Να σημειωθεί ότι αρκετά δυνατά έχει «παίξει» και το όνομα του Γιώργου Δώνη για τον ΑΠΟΕΛ χωρίς όμως να έχει προχωρήσει το θέμα.


Σωτήρης Ταμπάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x