F1

Απογοητευμένος ο Φέτελ

Από τη δεύτερη θέση του γκριντ θα δει τα κόκκινα φώτα του Μπαχρείν να σβήνουν ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος δηλώνει απογοητευμένος από τη διαφορά που έχει από τον Νίκο Ρόσμπεργκ.

Την απογοήτευσή του για τη διαφορά που έχει με τον poleman, Νίκο Ρόσμπεργκ, εξέφρασε ο Σεμπάστιαν Φέτελ μετά το τέλος των κατατακτήριων δοκιμών στην πίστα του Μπαχρέιν.

Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull τόνισε πως ακόμη και να έκανε έναν τέλειο γύρο δεν θα μπορούσε να πλησιάσει τον Ρόσμπεργκ, τον οποίο χαρακτήρισε άπιαστο.

«Είμαι απογοητευμένος. Πρέπει να πω συγχαρητήρια στον Νίκο επειδή έκανε έναν ιδιαίτερα γρήγορο γύρο. Όταν πέρασα τη γραμμή ειδα ότι δεν ήμουν στην πρώτη θέση και ότι ήμουν δεύτερος , αλλά δεν ήξερα πόσο πίσω ήμουν από τον Ρόσμπεργκ. Ο γύρος μου ήταν καλός, αλλά όταν είδα το χρόνο του Νίκο κατάλαβα ότι και έναν τέλειο γύρο να έκανα δεν θα τον έφτανα», ήταν τα λόγια του Φέτελ, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Ωστόσο, είμαι χαρούμενος με τη στρατηγική μας και ότι καταφέραμε να «σώσουμε» ένα σετ ελαστικών κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων. Το κλειδί του αυριανού αγώνα είναι τα ελαστικά και η φθορά τους», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x