Ελλάδα

Αποκλείστηκε η Εθνική

Καμία ελπίδα να περάσει στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2014, δεν έχει η Εθνική Παίδων μετά και την ήττα 1-0 από την αντίστοιχη της Τουρκίας στο πλαίσιο του 2ου ομίλου της elite round.

Οδυνηρή ήττα με 1-0 γνώρισε η Εθνική Παίδων από την Τουρκία στο πλαίσιο του 2ου ομίλου της elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2014.Πλέον, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν έχει καμία πιθανότητα να περάσει στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Στο αγωνιστικό, οι Τούρκοι ήταν πολύ καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και ευτύχησαν στο 60ό λεπτό της αναμέτρησης να ανοίξουν το σκορ με την ατομική προσπάθεια του Γιουνάλ.

Η Εθνική θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της, την Κυριακή 30/3, απέναντι στη Νορβηγία στις 16:00 στο γήπεδο της Παναχαϊκής.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΛΛΑΔΑ: Κατσιμήτρος, Ξηρός, Σβαρνάς, Πατράλης, Μανθάτης, Αγγελόπουλος (66΄ Γκρόσιος), Γραμματίκας, Χατζηδιάκος, Καρβουνίδης (48΄ Δημητριάδης), Τσέλιος (41΄ Λάμπρου), Καράκουτης

ΤΟΥΡΚΙΑ: Τσετίν, Καγιά (41΄ Τσίλογλου), Ερσόι, Ιντζέντερε, Αϊντογάν, Γιουνάλ, Αλιτζί (59΄ Καρακότς), Γιλμάζ, Μπεκάρογλου, Τσελίκ (53΄ Πολάτ), Οζκάν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x