sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Άρης 2021/22: Να... τρυπήσει το ταβάνι του

Η νέα σεζόν βρίσκει τον Άρη να θέλει να ξεπεράσει τα όσα πέτυχε την προηγούμενη χρονιά.

Από μία από τις καλύτερες σεζόν της ιστορίας του προέρχεται ο Άρης, που τερμάτισε στη 2η θέση της κανονικής διάρκειας της Super League 1 και εν συνεχεία κατετάγη 3ος στα playoffs.

Φέτος η χρονιά ξεκίνησε με αναποδιά και τον αποκλεισμό από την Αστάνα στα προκριματικά του Europa Conference League, ωστόσο στο «Κλ. Βικελίδης» έγινε μεγάλη προσπάθεια για ενίσχυση και ήρθαν μεγάλα ονόματα όπως αυτά των Ιτούρμπε, Καμαρά, Εντιαγιέ και Χαΐροβιτς, με τον δεύτερο να φτάνει έναντι του ποσού ρεκόρ των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ από τη Φούλαμ.

Άρης 2021/22: Να... τρυπήσει το ταβάνι του

Στον πάγκο παραμένει ο Άκης Μάντζιος, που είχε αναλάβει τους «κίτρινους» τον Σεπτέμβριο του 2020 και τους οδήγησε στην πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα αλλά και τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Φέτος, η τετράδα αποτελεί εκ νέου τον στόχο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ενώ οι φίλοι του Άρη ελπίζουν πως θα δουν μία ακόμη καλύτερη πορεία στον θεσμό του Κυπέλλου. Εκεί όπου η τελευταία παρουσία σε τελικό χρονολογείται στο 2010 και η τελευταία επιτυχία στο μακρινό 1970.

Άρης 2021/22: Να... τρυπήσει το ταβάνι του

Με λίγα λόγια, οι «κίτρινοι» θέλουν να... τρυπήσουν το ταβάνι τους, στο οποίο έδειξαν να φτάνουν την προηγούμενη σεζόν. Μένει βέβαια να δούμε τι θα συμβεί και με την τιμωρία των -6 βαθμών που επιβλήθηκε λόγω της υπόθεσης Λάσκοφ, με την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης να προσφεύγει στο CAS.

Ήρθαν: Αμπουμπακάρ Καμαρά (αγορά από Φούλαμ), Ιζέτ Χαΐροβιτς (ελεύθερος από Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Ντένις (ελεύθερος από Ζιλ Βισέντε), Φαμπιάνο (ελεύθερος από Ντενιζλισπόρ), Λούμορ Αγκμπενιένου (ελεύθερος από Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Χουάν Ιτούρμπε (ελεύθερος από Πούμας), Μπαντού Εντιαγιέ (ελεύθερος από Στόουκ), Γιάκουμπ Μπράμπετς (αγορά από Βικτόρια Πλζεν), Μοχάναντ Αλί (αγορά από Αλ Ντουχαΐλ).

Άρης 2021/22: Να... τρυπήσει το ταβάνι του

Έφυγαν: Λίντσεϊ Ρόουζ (πουλήθηκε στη Λέγκια Βαρσοβίας), Τόνι Ντάτκοβιτς (πουλήθηκε στη Σολτ Λέικ), Μπρούνο (ελεύθερος στη Σέριφ Τιρασπόλ), Έργκους Κάτσε (έμεινε ελεύθερος), Ζακαρί Μπουσέ (έμεινε ελεύθερος).

Συν: Μεγάλη η μεταγραφική ενίσχυση για τους «κίτρινους», που είδαν την επίθεσή τους να ανεβαίνει επίπεδο μετά την περσινή... παραφωνία με Μήτρογλου-Μάνο. Πληθώρα επιλογών, πλέον, για τον Άκη Μάντζιο, με παίκτες με προσωπικότητα.

Πλην: Η προαναφερθείσα ενίσχυση δεν έγινε απλά με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, αλλά και με «βαριά» ονόματα (Ιτούρμπε, Καμαρά, Εντιαγιέ), συνεπώς μένει να φανεί το πόσο εύκολα θα διαχειριστεί το ρόστερ του ο Έλληνας προπονητής. Εδώ ασφαλώς μπαίνει και η τιμωρία του -6, καθώς αν ισχύσει θα αφήσει πίσω τους «κίτρινους» με το... καλημέρα στη σεζόν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντένις, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπεναλουάν, Λούμορ, Σάσα, Εντιαγιέ, Ιτούρμπε, Χαΐροβιτς, Γκάμα, Καμαρά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x