Euro 2016

Αρνήθηκε την αποζημίωση ο Άντβοκατ!

Ούτε… ευρώ δεν πρόκειται να εισπράξει ο Ντικ Άντβοκατ από τη σερβική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, για την πρόωρη λύση του συμβολαίου του, καθώς –όπως αποκάλυψε ο ίδιος- αρνήθηκε την αποζημίωση!

Κάθε άλλο παρά… φραγκοφονιάς θα πρέπει να χαρακτηριστεί ο Ντικ Άντβοκατ!

Ο Ολλανδός τεχνικός έλυσε πρόωρα τη συνεργασία του με τη σερβική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου, λόγω των άσχημων εμφανίσεων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στα προκριματικά του Euro 2016, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο ίδιος δεν πρόκειται να λάβει ούτε ένα… ευρώ ως αποζημίωση.

Ο λόγος, όπως εξήγησε ο ίδιος, ήταν πως δεν ήθελε να «βάλει μέσα» την Ομοσπονδία της χώρας.

«Αποφάσισα να αποχωρήσω χωρίς να εισπράξω αποζημίωση, γιατί έτσι θα σώσει αρκετά χρήματα η Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Σερβίας. Είμαι ευχαριστημένος με αυτή την απόφαση, γιατί θεωρώ πως είναι απόλυτα λογική. Μάλιστα, η λύση αυτή πιστεύω πως συμφέρει αρκετά το πρωτάθλημα της Σερβίας», δήλωσε ο Ολλανδός προπονητής στον Τύπο της χώρας του.

Η λύση της συνεργασίας με τον Ντικ Άντβοκατ είχε αποφασιστεί μετά την ήττα (3-1) της Σερβίας από τη Δανία, καθώς ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές στα προκριματικά του Euro 2016 το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας έχει μόλις τρεις βαθμούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x