sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Αστέρας Τρίπολης: Και παραμιλάνε όλοι!

Ακάθεκτος συνεχίζει ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος πήρε την 5η διαδοχική του νίκη, αυτή την φορά με 2-0 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αυτή η ημέρα είναι ημέρα πένθους, μετά τη δολοφονία του 19χρονου Αλκιβιάδη, αλλά και τον χαμό του 22χρονου Αλέξανδρου Λάμπι. Όλες οι ομάδες και όλος ο κόσμος θρηνεί και ευχή όλων είναι να μην ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο, ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

Αστέρας Τρίπολης: Και παραμιλάνε όλοι!


Στα αγωνιστικά, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με τους Αρκάδες να μετράνε την 5η σερί τους νίκη και να ανεβαίνουν στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Αν συνεχίσει έτσι η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς θα εδραιωθεί στα playoffs και γιατί όχι να ανέβει ακόμη πιο ψηλά!

Ο ηγέτης Ριέρα τον… τραβάει ψηλά



Ο Αντριάν Ριέρα ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα! Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μπήκε με φόρα από τα αποδυτήρια ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης. Δεν έμεινε όμως εκεί, καθώς ξαναχτύπησε στο 36’ κάνοντας το 2-0. Ο 25χρονος έχει αποδείξει ότι έχει ποιότητα, ταλέντο, ότι μπαίνει στο γήπεδο για να τα δώσει όλα για τη νίκη.

Αστέρας Τρίπολης: Και παραμιλάνε όλοι!

Και το καταφέρνει! Βοηθάει τον Αστέρα στο μέγιστο και πάντα βγαίνει μπροστά, συνδράμοντας σημαντικά ειδικά στον σύλλογο. Ένας παίκτης δεν φτιάχνει όλη την ομάδα, αλλά αν έχεις παίκτες σαν τον Ριέρα δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα! Δεύτερο σερί ματς μετά από αυτό με τον Παναθηναϊκό που ηγείται της ομάδας του, ενώ στα άλλα δύο φετινά παιχνίδια που σκόραρε ο Αστέρας ξανά κέρδισε (1-0 τον ΟΦΗ, 6-2 τον Ατρόμητο).

Πέρυσι, ο Αστέρας όταν σκόραρε ο Ριέρα ήταν ξανά… άχαστος. Είχε σκοράρει σε τρία διαφορετικά ματς, με τους Αρκάδες να έχουν σε αυτά δύο νίκες και μία ισοπαλία. Κομβικός!

Ο Καρμόνα είναι ασταμάτητος!



Ο Νταβίντ Καρμόνα είναι εκ των κορυφαίων του Αστέρα σε όλη τη σεζόν! Σε κάθε παιχνίδι βγάζει μάτια, είναι… βράχος αμυντικά, βοηθάει σημαντικά την ομάδα και δεν σε απογοητεύει ποτέ. Ο 25χρονος αμυντικός κόβει κάθε αντίπαλο που θα βρεθεί μπροστά του και δεν αφήνει να δημιουργηθεί απειλή. Απέναντι στον ΠΑΣ, όποιος και να βρέθηκε στην πλευρά του τον… έσβησε, ενώ και επιθετικά προσπάθησε με τις προωθήσεις του να βοηθήσει.

Αστέρας Τρίπολης: Και παραμιλάνε όλοι!

Είναι πολύ σημαντικός στην κυκλοφορία της μπάλας και είναι από τους βασικούς συντελεστές στα θετικά αποτελέσματα για τον Αστέρα Τρίπολης. Διαθέτει ποιότητα και το αποδεικνύει κάθε μα κάθε φορά, αναπληρώνοντας επάξια το κενό που άφησε ο Γιάννης Κώτσιρας το καλοκαίρι.

Ο Χριστόπουλος παίζει σαν 30άρης!



Ο Γιάννης Χριστόπουλος έχει μπει για τα καλά στα αγωνιστικά του καθήκοντα και παρά τα 21 του χρόνια είναι βράχος. Ο νεαρός αμυντικός έχει παίξει σε 9 παιχνίδια και η ομάδα μετράει 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα σε αυτά.

Αστέρας Τρίπολης: Και παραμιλάνε όλοι!

Ο Χριστόπουλος αποδεικνύει ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του, έχει ταλέντο, έχει όρεξη, έχει όλα τα μέσα για να γίνει έναν από τους καλύτερους αμυντικούς! Με το κεφάλι κάτω, δουλειά και όρεξη μπορεί να τα καταφέρει. Αν μη τι άλλο, με τις εμφανίσεις του αλλά και με την προσωπικότητα που βγάζει στο χορτάρι, θυμίζει έναν έμπειρο 30άρη που κάνει τη διαφορά για την ομάδα του.


Αρχηγός σε όλα του ο Ιγκλέσιας



Ο Ματίας Ιγκλέσιας απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι είναι ΑΡΧΗΓΟΣ! Και όχι μόνο εντός γηπέδων, αλλά και εκτός. Ο Αργεντινός έπαιξε για ένα ημίχρονο μετά από αρκετούς αγώνες και μας έδειξε ότι είναι εδώ παρά τα 36 του χρόνια και ότι δικαίως κατέχει το περιβραχιόνιο.

Αστέρας Τρίπολης: Και παραμιλάνε όλοι!

Μετά το παιχνίδι ο Ματίας στις δηλώσεις του απέδειξε πόσο σπουδαίος άνθρωπος είναι. Συγκινημένος μίλησε για τον άδικο χαμό του 19χρονου Αλκιβιάδη, με τα δυο του παιδιά να είναι μπροστά του και να παίζουν με την μπάλα, αναφέροντας πως τα μεγαλώνει λέγοντάς τους να είναι καλοί άνθρωποι πάνω από όλα!

Ένας αρχηγός με όλη την σημασία αυτής της λέξης, ένας φοβερός άνθρωπος και ένας εξαιρετικός πατέρας!

Μπορεί τον πρώτο γύρο να μην ξεκίνησε καλά, ωστόσο ο Αστέρας σε κάθε ματς δείχνει απολύτως προσηλωμένος στο πλάνο του Μίλαν Ράσταβατς, διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα! Τακτική, είναι μια άριστη ομάδα που ξέρει τι θέλει και καταφέρνει να πάρει μέσα στο γήπεδο, όντας πλέον στην τέταρτη θέση από εκεί που τον θεωρούσαν… τελειωμένο!

Μια βουβή χαρά σε μια ημέρα σαν αυτή, ας ευχηθούμε όλοι να ξαναγίνει το ποδόσφαιρο το πιο αγνό άθλημα, το πιο όμορφο, που θα προσφέρει μόνο χαρά, γέλια, σεβασμό και αγάπη για την ομάδα μας. Αγνή αγάπη με σεβασμό ο ένας στην αγάπη του άλλου!

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!




«Σε ένδειξη πένθους για τη δολοφονία του 19χρονου φίλου του Άρη, Άλκη, τα πρακτορεία που θα καλύψουν τα ματς για την 21η αγωνιστική δημοσιεύουν ασπρόμαυρες φωτογραφίες»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x