sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Αστέρας Τρίπολης: Ένα «καυτό» καλοκαίρι με πολλές πιθανές πωλήσεις

Ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει το χτίσιμο της ομάδας για τη νέα σεζόν, ωστόσο ενδέχεται αυτό το καλοκαίρι να προκύψουν μερικά κενά στο ρόστερ λόγω των πιθανών πωλήσεων που μπορεί να υπάρξουν.

Καυτό μεταγραφικό καλοκαίρι ενόψει στον Αστέρα Τρίπολης! Οι Αρκάδες ετοιμάζονται για αρκετές αλλαγές και νέο… πρόσωπο από τη νέα σεζόν.

Η αρχή έγινε με την αποχώρηση του Μίλαν Ράσταβατς και τον επικείμενο ερχομό του Ηρακλή Μεταξά, ενώ ήδη έχουν κλείσει οι δύο πρώτες μεταγραφές (Μπερτόγλιο, Μπαρτόλο).

Παρόλα αυτά, ο Αστέρας ετοιμάζει τη μεταγραφική του λίστα και το Plan b, εφόσον προκύψουν (κάτι που μοιάζει πολύ πιθανό) πωλήσεις ορισμένων ποδοσφαιριστών που απασχολούν διάφορους συλλόγους εντός και εκτός συνόρων.

Οι πιθανές πωλήσεις



Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, κάποιοι παίκτες κέρδισαν τις εντυπώσεις όλη την σεζόν και τσεκάρονται από μεγάλες ομάδες, τόσο εντός συνόρων όσο και εκτός.

Ο Κέβιν Σονί είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος διαθέτει ποιότητα, έχει φοβερό αριστερό πόδι και βοηθάει πολύ στο επιθετικό κομμάτι του Αστέρα. Μάλιστα, οι καλές του εμφανίσεις του έδωσαν την ευκαιρία για να συμμετέχει πρώτη φορά με την εθνική του Καμερούν και να κερδίσει παρέα με τη χώρα του τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Όπως είναι λογικό, ορισμένες ομάδες από το λεγόμενο Big-5, αλλά και από το εξωτερικό, έχουν τσεκάρει την περίπτωση του 24χρονου και αναμένονται εξελίξεις μέσα στο καλοκαίρι. Ο Αστέρας θα θελήσει να βάλει στα ταμεία του όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, αφού η πρώην ομάδα του η Χιρόνα διατηρεί μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης.



Ο Φεντερίκο Άλβαρες είναι από τους καλύτερους αριστερούς μπακ του ελληνικού πρωταθλήματος και ο πρώτος σε ασίστ στη σεζόν στη συγκεκριμένη θέση. Είναι… μηχανάκι, έχει τρεξίματα και παίζει σε όλη την πλευρά. Βρίσκεται στον Αστέρα τα τελευταία δυο χρόνια και ανανέωσε μέχρι το 2025. Ειδικά την σεζόν που μας πέρασε, έδειξε πόσο ποιοτικός παίκτης είναι και πως μπορεί να παίξει και σε μεγαλύτερους συλλόγους.

Ο 27χρονος Αργεντινός έχει μπει στο μάτι αρκετών συλλόγων και είναι πολύ πιθανό την επόμενη σεζόν να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια άλλη ομάδα, εφόσον ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των Αρκάδων.



Τις εντυπώσεις κέρδισε και ο Αντώνης Τσιφτσής αυτή την σεζόν. Ο 22χρονος τερματοφύλακας πήρε την ευκαιρία του από τον πρώην τεχνικό των Αρκάδων, Μίλαν Ράσταβατς και τον δικαίωσε πλήρως με τις εμφανίσεις του. Απέδειξε την ποιότητα που διαθέτει παρά τη μικρή ηλικία του και από τα μέσα την σεζόν ήδη έγιναν προσεγγίσεις για τυχόν απόκτησή του. Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ τον παρακολουθούν εδώ και μήνες, πάντως…

Αστέρας Τρίπολης: Πωλήσεις, αφίξεις και Μεταξάς

Ο Γιάννης Χριστόπουλος είναι ακόμη ένας παίκτης ο οποίος… έβγαλε μάτια αυτή την σεζόν. Στα 21 του χρόνια δείχνει ότι παίζει σαν 30αρης με εμπειρία μέσα στο γήπεδο. Ο νεαρός στόπερ έχει μπει στο μάτι αρκετών ομάδων, τόσο από Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.

Ο Χριστόπουλος προέρχεται από τις ακαδημίες του Αστέρα και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024. Τον τσεκάρουν κυρίως από το εξωτερικό, με το Βέλγιο να έχει την τιμητική του ως τώρα.




Οι αφίξεις



Χουλιάν Μπαρτόλο και Φακούντο Μπερτόγλιο οι… σίγουροι! Ο Μπερτόγλιο όπως έχετε ενημερωθεί μέσω του sportfm.gr καιρό τώρα, έχει κλείσει με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς δεν πρόκειται να ανανεώσει με τον Άρη και θα γυρίσει στα παλιά του λημέρια. Παίκτης έμπειρος, με ποιότητα, ξέρει την φιλοσοφία της ομάδας και θέλει να επιστρέψει και ο ίδιος στην Τρίπολη.



Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, Χουλιάν Μπαρτόλο έκανε φοβερή σεζόν με την φανέλα του Βόλου και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Αρκαδίας, όπως είχατε διαβάσει πρώτοι εδώ. Θα βοηθήσει πολύ στο συγκεκριμένο κομμάτι και μαζί είτε με τον Χουάν Μουνάφο, είτε με τους Χοσέ Λουίς Βαλιέντε, Γιώργο Κανελλόπουλο, θα κάνουν… θαύματα στη μεσοεπιθετική γραμμή.



Αυτοί οι δυο είναι οι σίγουροι παίκτες που έχει κλείσει ο Αστέρας Τρίπολης, ωστόσο έρχονται κι άλλες μεταγραφές στο επιθετικό κομμάτι κυρίως, που όπως είδαμε και την σεζόν που πέρασε, η ομάδα τις χρειάζεται. Οι Αρκάδες κοιτούν παίκτες στην ισπανική αγορά, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η άφιξη του Ηρακλή Μεταξά στην τεχνική ηγεσία θα φέρει και αλλαγές όπως είναι λογικό, καθώς ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα έχει διαφορετική φιλοσοφία από εκείνη του Μίλαν Ράσταβατς, όπως και διαφορετικό στυλ παιχνιδιού.


Οι παλιοσειρές



Χουάν Μουνάφο, Ματίας Ιγκλέσιας, Χερόνιμο Μπαράλες. Τρεις παίκτες που αποτελούν σταθερή αξία στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο αρχηγός των Αρκάδων, Ματίας Ιγκλέσιας όπως και ο Χερόνιμο Μπαράλες ανανέωσαν με την ομάδα και θα κλείσουν την καριέρα τους στην Τρίπολη. Όπως λογικά και ο Χουάν Μουνάφο ο οποίος έχει ανανεώσει από το περσινό καλοκαίρι.





Και οι τρεις τους έχουν δώσει τα πάντα στην ομάδα όσα χρόνια αγωνίζονται, ενώ δίνουν το παράδειγμα στους νεότερους και τους συμβουλεύουν. Φυσικά, θα πρέπει να… περιμένει φέτος ο Αστέρας για να κλείσει το ρόστερ του, αφού ενδεχόμενες πωλήσεις θα δημιουργήσουν κενά που πρέπει να καλυφτούν μέσω μεταγραφών με ισάξιους ή καλύτερους ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x