Δραστηριότητες

Αθλητικές δραστηριότητες για όλους στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ο αθλητισμός, η προώθηση του υγιεινού τρόπου ζωής και ο σεβασμός προς το περιβάλλον αποτελούν βασικές αξίες στις οποίες έχει αναπτυχθεί το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Ο αθλητισμός, η προώθηση του υγιεινού τρόπου ζωής και ο σεβασμός προς το περιβάλλον αποτελούν βασικές αξίες στις οποίες έχει αναπτυχθεί το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Οι πολλαπλοί χώροι του αποτελούν ιδανικό μέρος για άθληση προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν στα προγράμματα Αθλητισμού & Ευεξίας, ή να επισκεφθούν τον χώρο στον ελεύθερο χρόνο τους ακολουθώντας το προσωπικό τους πρόγραμμα εκγύμνασης.

Ο Στίβος του ΚΠΙΣΝ με τα υπαίθρια όργανα γυμναστικής είναι ανοιχτός σε καθημερινή βάση από τις 06.00 το πρωί έως τα μεσάνυχτα με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Επιπλέον, οι αθλητικές δράσεις που σχεδιάζονται κάθε μήνα προσκαλούν τους συμμετέχοντες να γνωρίσουν το ΚΠΙΣΝ μέσα από προγράμματα που πραγματοποιούνται σε αναπάντεχα σημεία του έργου, όπως το Ξέφωτο, το Κανάλι, τα εξωτερικά σκαλιά των κτιρίων και ολόκληρος ο περιβάλλον χώρος του έργου...

Ολες οι εκδηλώσεις του Οκτωβρίου στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x