WRC

Ατύχημα με τραυματίες στο Ράλι Αργεντινής (video)

Ένα ατύχημα του Χέιντεν Παντόν, το αυτοκίνητο του οποίου έπεσε πάνω σε θεατές και προκάλεσε τον τραυματισμό αρκετών εξ αυτών επισκίασε το Ράλι Αργεντινής. Προπορεύεται ο Παντόν.

Παρ’ ολίγον τραγωδία στο Ράλι Αργεντινής, καθώς στη διάρκεια του απογευματινού σκέλους του αγώνα στην Κόρδοβα, το αυτοκίνητο του Χέιντεν Παντόν βγήκε εκτός πίστας μετά από ένα άλμα κι έπεσε πάνω σε θεατές. Αρκετοί εξ αυτών τραυματίστηκαν και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Ευτυχώς δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, καθώς ένας υπέστη κάταγμα στο πόδι, ενώ οι περισσότεροι είχαν επιπόλαια τραύματα. Όσο για το Νεοζηλανδό οδηγό της Hyundai δεν χτύπησε, όπως και ο συνοδηγός του.



Στα του αγώνα, ο Κρις Μικ εξακολουθεί να προπορεύεται έχοντας πλέον διαφορά 38,6 δευτερολέπτων από τον ομόσταβλό του στη Citroen, Μαντς Όστμπεργκ, ενώ τρίτος είναι ο Γιάρι Μάτι Λάτβαλα με Volkswagen σε περίπου διπλάσια διαφορά. Υπενθυμίζεται πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωτοπόρος έχοντας κερδίσει και τους τρεις προηγούμενους αγώνες, Σεμπαστιάν Οζιέ, έχει τεθεί πρόωρα εκτός διεκδίκησης βαθμών, λόγω μηχανικού προβλήματος. Ο αγώνας θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής (ώρα Ελλάδος) με δύο ειδικές.

Οι νικητές των ειδικών:

SS1: Οζιέ
SS2: Μικ
SS3: Λάτβαλα
SS4: Μικ
SS5: Μικ
SS6: Σόρντο
SS7: Οζιέ
SS8: Μίκελσεν
SS9: Μίκελσεν
SS10: Μίκελσεν

Η κατάταξη:

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x