Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Αυτή είναι η δική μου καλύτερη εντεκάδα έως τώρα! Συμφωνείτε;

Φτανοντας στα ημιτελικά αυτού του εξαιρετικού τουρνουά προσπάθησα να φτιάξω μια ενδεκάδα από τους καλύτερους του EURO 2020. Ενστάσεις δεκτές! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Κάτω από τα δοκάρια δεν υπάρχει καμία απολύτως κουβέντα ποιος είναι ο κορυφαίος αυτου του τουρνουά εως τώρα: Ο Πίκφορντ! Έχοντας κρατήσει το μηδέν σε όλα τα παιχνίδια έχοντας κάνει από μία τουλάχιστον μεγάλη επέμβαση στα τρία πρώτα δύο πολύ σημαντικές στον αγώνα με τη Γερμανία, ο τερματοφύλακας της Έβερτον εξελίσσεται σε ένα μεγάλο κλειδί για την πορεία της Αγγλίας.

Δεξιός μπακ μέχρι τον τραυματισμό του, ήταν ο Ιταλός Σπινατσόλα. Από το πρώτο παιχνίδι ξεχώρισε και ήταν καθοριστικός για την ομάδα του Μαντσίνι. Για την ίδια θέση θα μπορούσε κάποιος να πει πως μεγάλη υποψηφιότητα έβαλε και ο Ισπανός Αθπιλικουέτα. Ωστόσο ο άτυχος Ιταλός ήταν με διαφορα ο κορυφαιος εως τώρα.

Στα αριστερά, ειδικά με την εμφάνιση εναντίον της Ουκρανίας, αλλά και νωρίτερα κόντρα στους Γερμανούς, ο Λουκ Σο είναι αυτός που ξεχωρίζει. Ο ακραίος μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει ένα υπέροχο τουρνουά και διαψεύδει πλήρως τον Ζοσέ Μουρίνιο για την κριτική του!

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x