Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Αυτή η Σίτι είναι «φτιαγμένη» για μεγάλα πράγματα

Καλώς ή κακώς θεωρώ ότι έχοντας εξασφαλισμένη την παρουσία στην τριάδα της Πρέμιερ Λιγκ, δεν έχει τίποτα για το οποίο ν' ανησυχεί ή να χρειάζεται να μοιράσει την προσοχή της.

Κόντρα σε πολιτικές και οτιδήποτε άλλο έχει έρθει αυτή τη στιγμή στη Μάντσεστερ Σίτι, η ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου πήρε τη μεγαλύτερη νίκη της σύγχρονης ευρωπαϊκής της ιστορίας με το 2-1 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και έδειξε ότι μπορεί να φτάσει στην υπέρβαση που ονειρεύεται ο Πεπ...

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η τελευταία φορά που αγγλική ομάδα είχε πάρει νίκη στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν στο 2009 και το είχε κάνει η Λίβερπουλ. Χρειάστηκε να περάσει μια ολόκληρη δεκαετία και κάτι ψιλά για να επαναληθεί κάτι τέτοιο. Στη θέση των «κόκκινων», είναι αυτή τη στιγμή η Μάντσεστερ Σίτι που αν μη τι άλλο έφτασε στο τελικό 2-1 στο πρώτο ματς με τους «μερένγκες» για τους «16».

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα με τον Ντε Μπρόινε καθοριστικό πήρε τεράστιο αποτέλεσμα κόντρα στη Ρεάλ που διανύει περίοδο προβλήματων, κάτι που όμως ισχύει και για το αγγλικό κλαμπ σε ό,τι αφορά το εξωαγωνιστικό και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει και στο καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι ανάλογα με το ρόστερ που θα παρουσιαστεί τις επόμενες σεζόν.

Διαβάστε αναλυτικά στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x