Πορτογαλία

Βασικός… με την πρώτη ο Σάμαρης!

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να εγκλιματιστεί στην Πορτογαλία και στην Μπενφίκα ο Ανδρέας Σάμαρης και όπως φαίνεται θα παίξει βασικός στο κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβώνας.

Ο Ανδρέας Σάμαρης δεν αποκτήθηκε από την Μπενφίκα, ώστε να αποτελεί λύση που θα έρχεται από τον πάγκο. Αντιθέτως, θα αναλάβει το βάρος να αντικαταστήσει το κενό που αφήνει πίσω του ο Έντσο Πέρεζ, ο οποίος οδεύει προς την Βαλένθια.

Εκτός της πιθανής φυγής του Παραγουανού, ο Ζορζέ Ζέσους δεν θα έχει στην διάθεση του ούτε τον Ρούμπεν Αμορίμ για τον κυριακάτικο αγώνα με την Σπόρτινγκ Λισαβόώνας.

Στην Πορτογαλία, λοιπόν, θεωρείται δεδομένο πως ο Έλληνας μέσος θα αγωνιστεί βασικός στο ντέρμπι της Primeira Liga, παρότι δεν έχει κλείσει στους «αετούς» ολόκληρη εβδομάδα!

Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google Προσθέστε το ΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σχετικά βίντεο

close menu
x