FinalFour 09

Αποθέωση για τον αυτοκράτορα!

Ο πρωταθλητής Ευρώπης γύρισε σπίτι του και αποθεώθηκε. Περίπου 2000 φίλοι του Παναθηναϊκού επεφύλασσαν θερμή υποδοχή στους θριαμβευτές του Βερολίνου και με συνθήματα και καπνογόνα… αναστάτωσαν το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». «Πρωτάθλημα μες το παλέ», ήταν το σύνθημα που δόνησε την ατμόσφαιρα στα Σπάτα. «Αυτή είναι η διαφορά του ΠΑΟ από τους άλλους», της υποδοχής.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης γύρισε σπίτι του και αποθεώθηκε. Περίπου 2000 φίλοι του Παναθηναϊκού επεφύλασσαν θερμή υποδοχή στους θριαμβευτές του Βερολίνου και με συνθήματα και καπνογόνα… αναστάτωσαν το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». «Πρωτάθλημα μες το παλέ», ήταν το σύνθημα που δόνησε την ατμόσφαιρα στα Σπάτα. «Αυτή είναι η διαφορά του ΠΑΟ από τους άλλους», δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήρης Ιτούδης. «Ήταν απίστευτο το συναίσθημα», δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο Κέτσμαν. Δείτε στην WEB TV του NovaΣΠΟΡ FM το βίντεο της υποδοχής.

Από νωρίς το αεροδρόμιο είχε πάρει πράσινο χρώμα. Οι φίλοι της ομάδας έφταναν στα Σπάτα και τα συνθήματα και τα καπνογόνα έκαναν το αεροδρόμιο να θυμίζει γήπεδο. Μάλιστα, όταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος έφτασε εκεί αποθεώθηκε από τον κόσμο, όπως γίνεται συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις.

Στις 7:30, το πούλμαν με τους παίκτες του Παναθηναϊκού έκανε την εμφάνισή του και το έγινε από τους οπαδούς δεν λέγεται. Η υποδοχή ήταν θερμή και το σύνθημα «πρωτάθλημα μες το παλέ», δόνησε την ατμόσφαιρα. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε το Κύπελλο στα χέρια του, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έκανε το σήμα της νίκης, ενώ ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τρελάθηκε με τον κόσμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x