Eurobasket '09

Κανονικά στη Γαλλία ο Πάρκερ

Έτοιμος να προσφέρει στις υπηρεσίες του στην εθνική ομάδα της Γαλλίας, στον έξτρα προκριματικό γύρο για την πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας, είναι ο Τόνι Πάρκερ. Ο διεθνής γκαρντ των Σπερς, που δεν αγωνίστηκε στη μεγάλη νίκη των «τρικολόρ» κόντρα στην Ιταλία στο Κάλιαρι, για την πρεμιέρα του δεύτερου ομίλου την Τετάρτη, επέστρεψε από το Τέξας, όπου είχε μεταβεί για εξετάσεις από τους γιατρούς των δυο φορές πρωταθλητών του ΝΒΑ.

Έτοιμος να προσφέρει στις υπηρεσίες του στην εθνική ομάδα της Γαλλίας, στον έξτρα προκριματικό γύρο για την πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας, είναι ο Τόνι Πάρκερ. Ο διεθνής γκαρντ των Σπερς, που δεν αγωνίστηκε στη μεγάλη νίκη των «τρικολόρ» κόντρα στην Ιταλία στο Κάλιαρι, για την πρεμιέρα του δεύτερου ομίλου την Τετάρτη, επέστρεψε από το Τέξας, όπου είχε μεταβεί για εξετάσεις από τους γιατρούς των δυο φορές πρωταθλητών του ΝΒΑ. Μάλιστα, αυτές έδειξαν πως δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό για τον Γάλλο σταρ και, έτσι, «άναψε το πράσινο φως» για τη συμμετοχή του στους υπόλοιπους αγώνες του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

Ο Πάρκερ θα αγωνιστεί κανονικά στον σαββατιάτικο εκτός έδρας αγώνα με τη Φινλανδία, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής. Μαζί με τον 28χρονο γκαρντ, στη διάθεση του Βινσέντ Καγέ, βρίσκεται και ο Ιαν Μαχίνμι, που θα αντικαταστήσει προσωρινά τον τραυματία Ρόνι Τουριάφ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x