Eurobasket '09

«Καθαρή» η μαγνητική του Σχορτσανίτη

Καλά ήταν τα νέα από τον τραυματισμό του Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Η μαγνητική τομογραφία που έβγαλε το πρωί για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του μετά το διάστρεμμα που υπέστη στον αριστερό αστράγαλο στην τρίτη περίοδο του αγώνα της Εθνικής απέναντι στη Λιθουανία ήταν «καθαρή». Ο «Σόφο» έχει ήδη αρχίσει θεραπεία και το ιατρικό τιμ θα αποφανθεί πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων

Καλά ήταν τα νέα από τον τραυματισμό του Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Η μαγνητική τομογραφία που έβγαλε το πρωί για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του μετά το διάστρεμμα που υπέστη στον αριστερό αστράγαλο στην τρίτη περίοδο του αγώνα της Εθνικής απέναντι στη Λιθουανία ήταν «καθαρή». Ο «Σόφο» έχει ήδη αρχίσει θεραπεία και το ιατρικό τιμ θα αποφανθεί πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων. Θέμα απουσίας του από το Ευρωμπάσκετ (7-20 Σεπτεμβρίου) δεν τίθεται, αλλά ίσως προφυλαχθεί στο τουρνουά του Μάριμπορ, το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Η αποστολή της Εθνικής αναχωρεί για τη Σλοβενία την Παρασκευή το πρωί και θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τη Βουλγαρία (19:00) και την Κυριακή την οικοδέσποινα (21:00). Μετά τα δύο τελευταία φιλικά ο Γιόνας Καζλάουσκας θα αποφασίσει ποιοι δύο παίκτες θα «κοπούν» για να προκύψει η δωδεκάδα που θα ταξιδέψει στην Πολωνία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x