Eurobasket '09

Πανέτοιμος ο Γκασόλ, χτύπησε ο Ρούντι

Ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα νέα είχε η προπόνηση της Εθνικής Ισπανίας την Τετάρτη. Ο Πάου Γκασόλ προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του και απλώς είχε δεμένο τον δείκτη του αριστερού του χεριού, όπου και χειρουργήθηκε στα μέσα του Αυγούστου. Πλέον η συμμετοχή του σέντερ των Λέικερς στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας που αρχίζει τη Δευτέρα θεωρείται δεδομένη. Αντίθετα, ο Σέρτζιο Σκαριόλο είδε τον Ρούντι Φερνάντεθ να εγκαταλείπει τον προπόνηση με έναν μυϊκό τραυματισμό στο πόδι.

Ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα νέα είχε η προπόνηση της Εθνικής Ισπανίας την Τετάρτη. Ο Πάου Γκασόλ προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του και απλώς είχε δεμένο τον δείκτη του αριστερού του χεριού, όπου και χειρουργήθηκε στα μέσα του Αυγούστου. Πλέον η συμμετοχή του σέντερ των Λέικερς στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας που αρχίζει τη Δευτέρα θεωρείται δεδομένη.

Αντίθετα, ο Σέρτζιο Σκαριόλο είδε τον Ρούντι Φερνάντεθ να εγκαταλείπει τον προπόνηση με έναν μυϊκό τραυματισμό στο πόδι. Ο φόργουορντ των Μπλέιζερς θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους την Πέμπτη αντιμετωπίζοντας στο Βίλνιους τη Λιθουανία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x