Eurobasket '09

Μόνο με θαύμα ο Κριάπα στο Ευρωμπάσκετ

Δυσάρεστα είναι τα νέα για την Εθνική Ρωσίας. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Βίκτορ Κριάπα έδειξαν πως δεν έχει ξεπεράσει την κάκωση στο αριστερό του γόνατο και η απουσία του τουλάχιστον από την πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας (7-9 Σεπτεμβρίου) είναι δεδομένη

Δυσάρεστα είναι τα νέα για την Εθνική Ρωσίας. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Βίκτορ Κριάπα έδειξαν πως δεν έχει ξεπεράσει την κάκωση στο αριστερό του γόνατο και η απουσία του τουλάχιστον από την πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας (7-9 Σεπτεμβρίου) είναι δεδομένη. Ελπίδες να αγωνιστεί ο φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας υπάρχουν, έστω και λίγες, όμως μόνο εφόσον πάρει την πρόκριση για τη δεύτερη φάση, κάτι που μετά και τη νέα αυτή απώλεια μόνο βέβαιο δεν είναι.

Υπενθυμίζεται πως η Ρωσία, που συμμετέχει στον δεύτερο όμιλο με Λετονία, Γερμανία και Γαλλία, δεν έχει στις τάξεις της και τους Αντρέι Κιριλένκο και Τζέι Αρ Χόλντεν. «Ο τραυματισμός του Κριάπα αποτελεί πλήγμα για την ομάδα. Είναι ένας παίκτης που μας βοηθά σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού γι’ αυτό περιμένουμε ένα θαύμα», δήλωσε ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης, Ντέιβιντ Μπλατ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x