Eurobasket '09

Κολέ: «Με έχει εντυπωσιάσει η Ελλάδα»

Εντυπωσιασμένος από τη μέχρι στιγμής εικόνα της Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ δήλωσε ο προπονητής της Γαλλίας, Βενσάν Κολέ. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν το βράδυ της Τρίτης στο Μπίντγκοζ σε έναν αγώνα που ενδεχομένως να κρίνει και την πρωτιά στον Ε’ Όμιλο.

Εντυπωσιασμένος από τη μέχρι στιγμής εικόνα της Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ δήλωσε ο προπονητής της Γαλλίας, Βενσάν Κολέ. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν το βράδυ της Τρίτης (19:15) στο Μπίντγκοζ σε έναν αγώνα που ενδεχομένως να κρίνει και την πρωτιά στον Ε’ Όμιλο.

«Η Ελλάδα είναι η ομάδα που μου έχει κάνει μεγαλύτερη εντύπωση μέχρι στιγμής. Πιστεύω πως είναι φαβορί», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τρικολόρ» και πρόσθεσε: «Σαν πρώτο στόχο έχουμε να νικήσουμε την ΠΓΔΜ, προκειμένου να εξασφαλίσουμε μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου και να αγωνιστούμε στα προημιτελικά την Πέμπτη κι όχι την Παρασκευή. Στόχος μας σε κάθε ματς είναι φυσικά η νίκη, αλλά παράλληλα και η βελτίωσή μας. Μπορεί να σημειώσαμε τρεις νίκες στον πρώτο γύρο, αλλά έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε στο παιχνίδι μας. Έχουμε αδυναμίες και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτές, γιατί με τις εμφανίσεις αυτές δεν μπορούμε να φτάσουμε στην τετράδα».

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x