Eurobasket '09

Σχορτσιανίτης: «Άφησα το καλάθι για να μην πέσει πάνω μου!»

Λίγο έλειψε να… γκρεμίσει τη μπασκέτα ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο οποίος κάρφωσε σε μια φάση τόσο δυνατά, στον αγώνα της Εθνικής απέναντι στη Γερμανία, που προκάλεσε την ανησυχία αντιπάλων, συμπαικτών και κόσμου… Σε ερώτηση που του έγινε για το αν… φοβήθηκε, ο «Big Sofo» είπε: «Μα για αυτό την άφησα. Για να μην πέσει πάνω μου!»

Λίγο έλειψε να… γκρεμίσει τη μπασκέτα ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο οποίος κάρφωσε σε μια φάση τόσο δυνατά, στον αγώνα της Εθνικής απέναντι στη Γερμανία, που προκάλεσε την ανησυχία αντιπάλων, συμπαικτών και κόσμου… Σε ερώτηση που του έγινε για το αν… φοβήθηκε, ο «Big Sofo» είπε: «Μα για αυτό την άφησα. Για να μην πέσει πάνω μου

«Η Γερμανία είναι μία καλή και σκληρή ομάδα. Παίξαμε καλά και κρατάμε το γεγονός ότι διατηρήσαμε τη συγκέντρωση και την επιμονή μας μέχρι το τέλος. Πρέπει να είμαστε ανά πάσα στιγμή να αντιμετωπίσουμε πιο δύσκολες καταστάσεις», τόνισε ο ικανοποιημένος Σχορτσιανίτης. Για την αστοχία στις ελεύθερες βολές, είπε: «Δεν είναι καλό που αστοχήσαμε, αλλά ελπίζω να τις βάλουμε στα πιο κρίσιμα παιχνίδια» και συμπλήρωσε: «Έχω ξαναπεί ότι αυτή η ομάδα της Ελλάδας αποτελείται από ένα πολύ καλό μείγμα παικτών. Παίκτες με εμπειρία που έχουν φάει με το κουτάλι τα ευρωπαϊκά γήπεδα και παίκτες νέους που έχουν φιλοδοξίες, καλή νοοτροπία, όσο κι όρεξη. Προβλήματα πάντα εμφανίζονται και θα εμφανίζονται. Το θέμα είναι να τα ξεπερνάμε και να βελτιωνόμαστε».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x