Eurobasket '09

Και τώρα η πρωτιά

Η Εθνική ομάδα νίκησε με τη Γερμανία και εξασφάλισε την παρουσία της στην οκτάδα του φετινού Ευρωμπάσκετ. Στόχος του Γιόνας Καζλάουσκας και των παικτών του στις δύο αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης είναι το απόλυτο που θα τους εξασφαλίσει την πρωτιά στον πέμπτο όμιλο.

Η Εθνική ομάδα νίκησε με 84-76 τη Γερμανία και εξασφάλισε την παρουσία της στην οκτάδα του φετινού Ευρωμπάσκετ. Στόχος του Γιόνας Καζλάουσκας και των παικτών του στις δύο αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης είναι το απόλυτο που θα τους εξασφαλίσει την πρωτιά στον πέμπτο όμιλο.

Η Εθνική μας, παραμένει μαζί με τις Γαλλία και Τουρκία, οι τρεις ομάδες του φετινού Ευρωμπάσκετ που δεν έχουν γνωρίσει την ήττα. Μάλιστα, η «γαλανόλευκη» και οι «τρικολόρ» έχουν από τέσσερις νίκες ενώ οι Τούρκοι κάνουν απόψε πρεμιέρα στη δεύτερη φάση κόντρα στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ισπανία.

Η ομάδα του Γιόνας Καζλάουσκας αγωνίζεται και πάλι αύριο (19:15) κόντρα στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρωσία, η οποία στο εναρκτήριο παιχνίδι της δεύτερης φάσης νίκησε με 62-59 την Κροατία και μπήκε δυνατά στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην οκτάδα του Ευρωμπάσκετ. Το ματς, όμως, που μάλλον θα κρίνει και την πρώτη θέση του ομίλου είναι αυτό κόντρα στη Γαλλία την Τρίτη (22:00).

Επιμέλεια: Αντώνης Κατσίκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x