Eurobasket '09

Πρίντεζης: «Τα καταφέραμε»

«Ο στόχος της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των Ανδρών επετεύχθη», σύμφωνα με τον Γιώργο Πρίντεζη και αυτός δεν είναι άλλος από την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά από ένα δραματικό παιχνίδι κέρδισε την Σλοβενία με 57-56, περνώντας στο λαιμό του το χάλκινο μετάλλιο, με τον φόργουορντ της Μάλαγα να δηλώνει πως «θα μπορούσαμε να πάμε και καλύτερα. Πιστεύω ότι πήγαμε πάρα πολύ καλά και αξίζουν "μπράβο" σε όλους».

«Ο στόχος της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των Ανδρών επετεύχθη», σύμφωνα με τον Γιώργο Πρίντεζη και αυτός δεν είναι άλλος από την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά από ένα δραματικό παιχνίδι κέρδισε την Σλοβενία με 57-56, περνώντας στο λαιμό του το χάλκινο μετάλλιο, με τον φόργουορντ της Μάλαγα να δηλώνει πως «με την είσοδό μας στην τετράδα επιτεύχθηκε ο πρώτος στόχος και μετά περάσαμε στον επόμενο. Αυτός ήταν το μετάλλιο και, αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί, θα μπορούσαμε να πάμε και καλύτερα. Πιστεύω ότι πήγαμε πάρα πολύ καλά και αξίζουν "μπράβο" σε όλους».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x