Final 4 2011

Καλάθης: «Στο μυαλό μου μόνο το Ευρωπαϊκό»

Απόλυτα συγκεντρωμένος στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού σήμερα (17:30, ΝΕΤ/Novasport1/NovaΣΠΟΡ FM 94.6) με τον Παναθηναϊκό είναι ο Νικ Καλάθης, όπως δήλωσε στη Sportday. Ο Έλληνας γκαρντ αναφέρθηκε στην… αποστολή του να «εξολοθρεύσει» τον Τζέρεμι Πάργκο, αλλά και την πίεση που φέρνει ένας τελικός.

Απόλυτα συγκεντρωμένος στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού σήμερα (17:30, ΝΕΤ/Novasport1/NovaΣΠΟΡ FM 94.6) με τον Παναθηναϊκό είναι ο Νικ Καλάθης, όπως δήλωσε στη Sportday.

Ο Έλληνας γκαρντ αναφέρθηκε στην… αποστολή του να «εξολοθρεύσει» τον Τζέρεμι Πάργκο, αλλά και την πίεση που φέρνει ένας τελικός.

Σε δηλώσεις του στη Sportday που δημοσιεύεται σήμερα, ο μπασκετμπολίστας των “πρασίνων” είπε:

Για το ενδιαφέρον από το ΝΒΑ:
«Δεν γνωρίζω τίποτα και δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Αυτό που θέλω είναι να σηκώσω το πρώτο μου Ευρωπαϊκό με τον Παναθηναϊκό. Στο μυαλό μου έχω μόνο ένα πράγμα. Να κερδίσω το Ευρωπαϊκό. Όλα τα υπόλοιπα μπορούν να περιμένουν».

Για τη νέα του αποστολή να μαρκάρει τον Πάργκο:
«Είναι πολύ καλός παίκτης, πολύ γρήγορος. Δημιουργεί φάσεις για την ομάδα του και επικίνδυνες καταστάσεις για τον αντίπαλο. Είναι παίκτης-κλειδί για τη Μακάμπι και σίγουρα πρέπει να τον σταματήσουμε. Με ομαδική δουλειά γίνονται όλα και αμυντικά και επιθετικά. Έτσι θα φτάσουμε και στην κατάσταση του τροπαίου».

Για την πίεση που υπάρχει σε έναν τελικό
«Έχω ξαναβρεθεί σε τελικούς, όχι όμως τέτοιου επιπέδου. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω σε αυτόν τον τελικό και θέλω να κάνω τα πάντα για να πάρουμε το κύπελλο. Όχι, δεν νιώθω κάποια πίεση παραπάνω. Εγώ προσπαθώ να δώσω ενέργεια στην ομάδα μου και γενικά να τη βοηθήσω όσο μπορώ. Προφανώς σε τέτοια παιχνίδια νιώθεις λίγη πίεση λόγω της σημασίας τους, αλλά μόλις βρεις ρυθμό είναι εύκολο για όλους».


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x