Final 4 2011

Ιτουδης: «Αυτή η ομάδα έχει παρόν και μέλλον»

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» πιο γρήγορα τον τελικό κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, σύμφωνα με τον Δημήτρη Ιτούδη. Ο βοηθός του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τόνισε πως η ομάδα του «τριφυλλιού» έχει παρόν και μέλλον.

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» πιο γρήγορα τον τελικό κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, σύμφωνα με τον Δημήτρη Ιτούδη.

Ο βοηθός του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τόνισε πως η ομάδα του «τριφυλλιού» έχει παρόν και μέλλον.

«Σήμερα κάναμε καλύτερο ξεκίνημα σε σχέση με τον ημιτελικό. Οι παίκτες διάβασαν καλύτερα όλα όσα συζητήσαμε στην προετοιμασία. Βγάλαμε τα σουτ όπως τα θέλαμε όμως ήμασταν άστοχοι. Το τέλος ήταν αγχωτικό, ξέραμε ότι η Μακάμπι θα πίεζε. Το κάναμε λίγο… γκραν γκινιόλ εξαιτίας κάποιον λαθών», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ιτούδης και πρόσθεσε: «Σε κάποιες φάσεις τρέξαμε περισσότερο, η Μακάμπι είχε αργές επιστροφές και την βρήκαμε πίσω ανοργάνωτη. Αυτό το εκμεταλλευτήκαμε».

«Το πέμπτο είναι τρόπαιο για εμένα στον Παναθηναϊκό είναι καλή συνήθεια. Είναι μεγάλη υπόθεση να δουλεύεις για αυτόν το σύλλογο, να δουλεύεις για αυτόν τον κόσμο, να δουλεύεις με αυτούς του παίκτες και να έχεις αποδοχή από όλο τον κόσμο. Αυτή η ομάδα έχει παρόν και μέλλον», κατέληξε ο βοηθός του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x