Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Τρεις μεταγραφές, μια ανανέωση η ΑΕΚ

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η ενίσχυση του τμήματος μπάσκετ της ΑΕΚ εν όψει της νέας σεζόν στη Β’ Εθνική. Η «Ένωση» ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Τζόλο, ενώ απέκτησε δύο πρώην παίκτες του Αρκαδικού και πιο συγκεκριμένα τους Ανδρόνικο Γκιζογιάννη και Γιώργο Κοψαυτή. Ο τέταρτος της «παρέας» είναι ο Γιάννης Στούκας, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στον Φιλαθλητικό.

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η ενίσχυση του τμήματος μπάσκετ της ΑΕΚ εν όψει της νέας σεζόν στη Β’ Εθνική.

Η «Ένωση» ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Τζόλο, ενώ απέκτησε δύο πρώην παίκτες του Αρκαδικού και πιο συγκεκριμένα τους Ανδρόνικο Γκιζογιάννη και Γιώργο Κοψαυτή. Ο τέταρτος της «παρέας» είναι ο Γιάννης Στούκας, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στον Φιλαθλητικό.

Η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ:

«Το τμήμα Μπάσκετ της ΑΕΚ ανανέωσε την συνεργασία του για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με τον αθλητή Βαγγέλη Τζόλο. Με 3 ακόμα νέες μεταγραφές των Ανδρόνικου Γκιζογιάννη για 2 χρόνια, Γιώργου Κοψαύτη και Γιάννη Στούκα για 1 χρόνο αντίστοιχα, προχωράμε στο χτίσιμο της νέας ομάδας μας. Ευχόμαστε όλοι μαζί να οδηγήσουν το τμήμα σε μία επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x