Ελλάδα

Επίσημα στο Ρέθυμνο ο Κόμματος

Παίκτης του ΑΓΟΡ και επισήμως είναι ο Νέστορας Κόμματος. Ο έμπειρος φόργουορντ, που συμμετείχε στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού, συμφώνησε με το κρητικό σύλλογο για 1+1 χρόνια και ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τρίτης. Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ρεθύμνου εξέφρασε την ικανοποίηση του για το νέο σταθμό της καριέρας του και ευχήθηκε -και με τη βοήθειά του- η ομάδα να έχει αντίστοιχη πορεία με την περυσινή.

Παίκτης του ΑΓΟΡ και επισήμως είναι ο Νέστορας Κόμματος. Ο

έμπειρος φόργουορντ, που συμμετείχε στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού, συμφώνησε με το κρητικό σύλλογο για 1+1 χρόνια και ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τρίτης.

Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ρεθύμνου εξέφρασε την ικανοποίηση του για το νέο σταθμό της καριέρας του και ευχήθηκε -και με τη βοήθειά του- η ομάδα να έχει αντίστοιχη πορεία με την περυσινή.

«Είμαι ευχαριστημένος που συμφώνησα να συνεχίσω την καριέρα μου στο Ρέθυμνο. Έρχομαι για να συνεχίσω την περυσινή πολύ καλή πορεία της ομάδας», ήταν τα λόγια του Κόμματου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της απόκτησής του

«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Νέστορα Κόμματο (35 ετών, 2.03, φόργουορντ) για 1+1 χρόνια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x