Ελλάδα

Α1: Συμφώνησε με Γιοβάνοβιτς ο Μακεδονικός

Ένας παλιός μας γνώριμος θα φοράει τη φανέλα του Μακεδονικού από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι «πράσινοι» συμφώνησαν με τον Σέρτζιαν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Αρη και αναμένεται να βοηθήσει τους Θεσσαλονικείς να παραμείνουν στην κατηγορία. Ο παίκτης έχει συμφωνήσει προοφορικά με τη διοίκηση των πρώην Κοζανιτών, ενώ την περσινή περιόδο αγωνίστηκε στο ουγγρικό πρώταθλημα. Πλέον απομένει η υπογραφή των συμβολαίων ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ένας παλιός μας γνώριμος θα φοράει τη φανέλα του Μακεδονικού από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι «πράσινοι» συμφώνησαν με τον Σέρτζιαν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Αρη και αναμένεται να βοηθήσει τους Θεσσαλονικείς να παραμείνουν στην κατηγορία. Ο παίκτης έχει συμφωνήσει προοφορικά με τη διοίκηση των πρώην Κοζανιτών, ενώ την περσινή περιόδο αγωνίστηκε στο ουγγρικό πρώταθλημα. Πλέον απομένει η υπογραφή των συμβολαίιων ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι μεταγραφικές κινήσεις των φιναλίστ του προπέρσινουULEB Cup αναμένεται να ολοκληρωθούν με την απόκτηση ενός κοινοτικού γκαρντ. Παράλληλα, ο Κώστας Φλεβαράκης προσπαθεί να μοντάρει όσο μπορεί πιο γρήγορα το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του, βλέποντας τους παίκτες του να προσαρμόζονται τάχιστα στα πλάνα του.

«Προπονούμαστε σκληρά και ελπίζω ότι όλοι μαζί θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για την παραμονή του Μακεδονικού στην Α1. Φιλοδοξώ παράλληλα μέσα από την παρουσία μου στην ομάδα να κάνω ένα καλό όνομα στην Ευρώπη,» αναφέρει ο Μέιτζορ Ουίνγκεϊτ, ενώ ο συμπατριώτης του, Ντεγουέιν Τζέφερσον συμπλήρωσε πως «είμαστε μία ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα, ίσως στην αρχή του πρωταθλήματος να έχουμε μερικά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, αφού τώρα οργανωνόμαστε ως ομάδα, αλλά δουλεύουμε ήδη σκληρά και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

«Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε σταδιακά και να καταφέρουμε στο τέλος να παραμείνουμε στην κατηγορία. Πιστεύω ότι θα συνεργαστώ πολύ καλά με τον προπονητή μου, ο οποίος με κέρδισε από την πρώτη στιγμή,» τόνισε από την πλευρά του ο Τόνι Ντόμπινς.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x