NBA

All Star… Giannis! (video)

Πάνω στην ώρα ξαναβρίσκει τη φόρμα του ο Αντετοκούνμπο! Παρόλο που δεν ήταν αρκετό για τους Μπακς ο Giannis οργίασε με τους Λέικερς και κάνοντας ρεκόρ καριέρας (41 π.) έδειξε έτοιμος για All Star Game

Έτοιμος να λάμψει στο All Star Game -αλλά και να πάρει για τα καλά πλέον στην πλάτη τους Μπακς- έδειξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Λίγες μέρες πριν δώσει το «παρών» στη μεγάλη γιορτή και έχοντας να καλύψει πια και το κενό του άτυχου Τζαμπάρι Πάρκερ, ο «Greek Freak» έκανε όργια απέναντι στους Λέικερς.

Μπορεί λοιπόν η εκπληκτική του εμφάνιση να μην ήταν αρκετή για να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του Μιλγουόκι (122-114) ωστόσο ήταν αρκετή για να προκαλέσει τον θαυμασμό.

Διότι ο Έλληνας άσος δεν έκανε απλά ρεκόρ καριέρας σταματώντας στους 41 πόντους (10/14 διπ., 1/6 τρ., 18/21 β.) αλλά τους συνόδευσε και με 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 τάπες!

Δεν είχε ωστόσο ανάλογη υποστήριξη από τους συμπαίκτες του (18 πόντους προσέθεσε ο Μπρόγκντον) και κάπως έτσι οι Λέικερς δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να υποχρεώσουν τα «ελάφια» στη 12η ήττα τους στα 14 τελευταία ματς, απειλώντας μάλιστα και με διασυρμό, αφού στην πρώτη περίοδο είχαν σημειώσει 48 πόντους!





Την ίδια ώρα οι Γουόριορς επικρατούσαν εύκολα των Γκρίζλις (122-107), με τον Γκριν να επιτυγχάνει ένα εξωφρενικό επίτευγμα.

Ο άσος της ομάδας του Γκόλντεν Στέιτ τελείωσε το παιχνίδι με 4 πόντους, 10 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 10 κλεψίματα και 5 τάπες και έγινε ο πρώτος σε ολόκληρη την ιστορία του NBA που πετυχαίνει triple-double χωρίς πόντους!

Έχοντας λοιπόν και την αμέριστη βοήθεια των Τόμπσον (36 πόντοι) και Ντουράντ (22 πόντοι) δεν είχε πρόβλημα να οδηγήσει τους γηπεδούχους σε μια άνετη νίκη.

Επίσης εύκολα όμως επικράτησαν και οι Σπερς των Πίστονς. Με ηγέτη τον Λέοναρντ (32 πόντους) και συμπαραστάτες τους Όλντριτζ (19 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και Ντέντμον (17 πόντοι, 17 ριμπάουντ) η ομάδα του Σαν Αντόνιο πέρασε άνετα από το Ντιτρόιτ με 103-92.

Όσο για τους Χιτ, συνέχισαν να τρελαίνουν κόσμο! Έχοντας ως κορυφαίο τον Τζόνσον (26) και πέντε παίκτες συνολικά με διψήφιο αριθμό πόντων, η ομάδα του Σπόελστρα πέτυχε τη 13η σερί νίκη της στο Μπρούκλιν με 108-99 επί των Νετς.

Κατά τ’ άλλα, πανίσχυροι στην Ουάσινγκτον αποδείχθηκαν και πάλι οι Ουίζαρντς και με μπροστάρηδες τους Γουόλ και Μόρις (που πέτυχαν από 26 πόντους) λύγισαν 112-107 τους μαχητικούς Πέισερς.

Μια ακόμα μεγάλη νίκη πανηγύρισαν Κινγκς, που επικράτησαν 108-107 στο θρίλερ με τους Χοκς, ενώ κι άλλο έδαφος έχασαν οι Μπουλς, με την ήττα 115-97 από τους Σανς στο Φίνιξ.

Μια ομάδα μόνος του ο Ντέιβις, έγραψε 42 πόντους στη Μινεσότα και οδήγησε τους Πέλικανς σε νίκη 122-106 επί των Τίμπεργουλβς, ενώ με όργια του Γιόκιτς, που σταμάτησε στους 40 πόντους, οι Νάγκετς άλωσαν κι εκείνοι την έδρα των απαράδεκτων Νικς με 131-123.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x