BCL

Πάνοπλη στη Γερμανία για το απόλυτο στο BCL η AEK Betsson BC!

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η εντός των συνόρων προετοιμασία της ΑΕΚ Bettson BC ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Λούντβιγκσπουργκ την ερχόμενη Τετάρτη (20/12) για το BCL.

Την προετοιμασία της επί ελληνικού εδάφους ενόψει της μεθαυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τη Λούντβιγκσμπουργκ (20/12, 21:30) για την έκτη και τελευταία αγωνιστική του Basketabll Champions League ολοκλήρωσε η AEK Betsson BC.

Η ομάδα του Ζοάν Πλάθα έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου της και την απευθείας πρόκριση στη φάση των «16» της διοργάνωσης, εξαργυρώνοντας την εξαιρετική της εκκίνηση στον θεσμό, καθώς μετρά το απόλυτο των νικών στις πρώτες πέντε αγωνιστικές.

Μπορεί η «Ένωση» να ταξιδεύει στη Γερμανία ούσα βαθμολογικά αδιάφορη, ωστόσο, το κίνητρο μιας ακόμα εκτός έδρας νίκης, αλλά και το να κάνει το «6 στα 6» στο BCL για πρώτη φορά στην ιστορία της, αποτελεί ένα ισχυρό κίνητρο.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα αναχωρήσουν αύριο το πρωί από το «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό τη Γερμανία, με τον Ζοάν Πλάθα να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

Ο Δημήτρης Φλιώνης που απουσίαζε από την τελευταία επίσημη υποχρέωση της ομάδας, στο εντός έδρας παιχνίδι με το Μαρούσι, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε στη μέση και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού. Μάλιστα, ο αρχηγός της ΑΕΚ είχε αγωνιστεί και στο φιλικό παιχνίδι με το Μαρούσι το περασμένο Σάββατο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x