BCL

MVP του BCL ο Μονέκε, καλύτερος προπονητής ο Μαρτίνεθ

Σε χέρια ανθρώπων της Μανρέσα κατέληξαν τα βραβεία του πολυτιμότερου παίκτη και του καλύτερου προπονητή της σεζόν στο Basketball Champions League.

Η Μανρέσα πραγματοποίησε εντυπωσιακή πορεία κι έφτασε μέχρι τον τελικό του Basketball Champions League, όπου θα διεκδικήσει το τρόπαιο κόντρα στην Τενερίφη. Όπως είναι φυσικό, οι άνθρωποι που την καθοδήγησαν εκεί, έλαβαν μια σειρά από διακρίσεις.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των Καταλανών, Πέδρο Μαρτίνεθ, αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της σεζόν στη διοργάνωση, ενώ ο Τσίμα Μονέκε πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη.

Ο 26χρονος φόργουορντ ολοκλήρωσε τη σεζόν με 13,1 πόντους και 6,1 ριμπάουντ/μέσο όρο στο BCL, ενώ είναι μέλος και της καλύτερης πεντάδας του θεσμού, στην οποία επιλέχθηκαν επίσης οι Τζο Ράγκλαντ (Χάποελ Χολόν), Τζόνα Ράντεμπο (Λούντβιχσμπουργκ), Κρις Τζόνσον (Χάποελ Χολόν) και Γκιόργκι Σερμαντίνι (Τενερίφη).

Καλύτερος νέος παίκτης της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο γκαρντ της Τρεβίζο, Τζορντάνο Μπορντολάνι, ενώ στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα βρίσκονται οι Μαρσελίνιο Χουέρτας (Τενερίφη), Ελάιτζα Στιούαρτ (Κλουζ), Τζο Τόμασον (Μανρέσα), Ντεβόν Ακούν-Πάρσελ (Γαλατασαράι) και Ιβάν Μπούβα (Ρίτας).









Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x