BCL

BCL: Η συνέντευξη Τύπου του τελικού-Έτοιμες για κούπα Τενερίφη και Μανρέσα

Τι ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Basketball Champions League ανάμεσα σε Τενερίφη και Μανρέσα.

Ισπανική υπόθεση θα είναι ο τελικός του Final 4 του Basketball Champions League, που θα γίνει την Κυριακή στο Μπιλμπάο (21:00). Τενερίφη και Μανρέσα δήλωσαν έτοιμες να κατακτήσουν τον μεγάλο τίτλο. Δείτε τι ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου:

Πέδρο Μαρτίνεθ (Προπονητής Μανρέσα)
«Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα φτάσουμε έως εδώ. Κάναμε ένα πολύ καλό τουρνουά φέτος, δεν έχουμε μεγάλη εμπειρία όπως η Τενερίφη, που έχει παίξει σε 5 από τις 6 τελικές φάσεις του ΒCL. Είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε στον τελικό με την Τενερίφη. Όλοι ξέρουν ότι με τους ξένους πουν παίζουν στην Ισπανία, είναι η πιο ισχυρή λίγκα στην Ευρώπη. Είμαστε περήφανοι. Την ίδια στιγμή πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στην Λούντβιχσμπουργκ και στη Χολόν που έφτασαν μέχρι το Φάιναλ Φορ. Είμαστε εδώ μεν, αλλά για να φτάσουμε έως εδώ έπρεπε να νικήσουμε πολλές άλλες ομάδες από ολόκληρη την Ευρώπη και ήταν πραγματικά δύσκολο. Ελπίζω να μην παίξουμε όπως στο τελευταίο ματς που αντιμετώπισε ο ένας τον άλλο στην ισπανική Λίγκα».

Τσους Βιδορέτα (Προπονητής Τενερίφης)
«Χρειαζόμαστε χρόνο για να προετοιμαστούμε το ματς. Εμείς πριν 12 ώρες ήμασταν σε μια συνέντευξη Τύπου ακόμα. Χρειαζόμαστε χρόνο. Είμαστε χαρούμενοι όμως. Είναι πολύ καλή στιγμή για να περάσουμε καλά και αν μπορούμε να νικήσουμε. Ο μεγάλος Σάκοτα είπε ότι η ACB είναι σε αυτό το επίπεδο διότι πάντα προσέχει και προσπαθεί το επίπεδο των πιο χαμηλών ομάδων. Είναι μία φανταστική διοργάνωση. Συμφωνώ απόλυτα με την ανάλυση που έκανε ο κόουτς νωρίτερα».

Κάιλ Γουίλτζερ (Παίκτης Τενερίφης)
«Είναι φανταστικό να παίζει κανείς με τον Χούερτας που είναι τόσο έμπειρος και τόσο ομαδικός. Το γεγονός ότι δύο ισπανικές ομάδες είναι στον τελικό δείχνει τη δύναμη της λίγκας ACB. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στον τελικό. Όταν παίζεις σε ένα τέτοιο ματς το μόνο που έχεις στο μυαλό σου είναι να παίξεις με όλη τη δύναμη σου. Η τεενρίφη ήταν μία ομάδα που θα ήθελα πάντα να παίξω. Έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά όλα αυτά τα χρόνια, μίλησα με τον κόουτς και είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x