Μια από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας της περνά το τελευταίο διάστημα η Τραπάνι Σαρκς.
Συγκεκριμένα, ο ιταλικός σύλλογος αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, με αποτέλεσμα πολλοί μπασκετμπολίστες να έχουν αποχωρήσει ήδη από τον σύλλογο, μαζί και ο τεχνικός της ομάδας.
Μάλιστα, το περασμένο σαββατοκύριακο η ομάδα της Σικελίας δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Βίρτους, με την ομοσπονδία να δίνει τη νίκη στην ομάδα της Μπολόνια (0-20), τιμωρώντας παράλληλα την Τραπάνι με αφαίρεση βαθμών και χρηματικό πρόστιμο.
Σήμερα, οι «καρχαρίες» αντιμετωπίζουν τη Χάποελ Χολόν στη Βουλγαρία, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα play-in του BCL. Οι Ιταλοί ταξίδεψαν στη Σόφια με μόλις πέντε παίκτες και υπηρεσιακό προπονητή τον Άλεξ Λατίνι.
Βάσει των κανονισμών του Basketball Champions League, για να διεξαχθεί ο αγώνας κάθε ομάδα πρέπει να έχει τουλάχιστον 10 αθλητές, με αποτέλεσμα το μέλλον της αναμέτρησης να βρίσκεται στον… αέρα και κοντά στο απόλυτο φιάσκο.
Διαβάστε Επίσης
Αρλάουκας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Ελληνικός τελικός στο ΟΑΚΑ; Θα ήταν κάτι τρελό - Πρώτη φορά… πιστεύω τους προπονητές» Μόρις: «Ανεβαίνω συνεχώς και ανυπομονώ για το ματς με τη Φενέρ» Ζέρβας: «Μπάτζετ χωρίς προηγούμενο - Η τρομερή δίψα των Αγγελόπουλων και οι διορθώσεις στα λάθη του σχεδιασμού» Γιαννακόπουλος: «Το ευρωπαϊκό θα το πάρουμε εμείς» - Η αναφορά στον Ολυμπιακό Τζόουνς: «Σπουδαία ομάδα ο Ολυμπιακός με προπονητή νικητή» - Ο ειδικός όρος της Παρτίζαν στο συμβόλαιοΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






