BCL

BCL: Οι αντίπαλοι των ΠΑΟΚ, Περιστερίου bwin και Προμηθέα στα Play-In, ο νέος όμιλος της ΑΕΚ Betsson BC

Μόνο η ΑΕΚ Betsson BC έχει προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του BCL, με τους ΠΑΟΚ, Περιστέρι bwin και Προμηθέα Πάτρας να διεκδικούν το εισιτήριο μέσω των Play-In.

Η πρώτη φάση της κανονικής περιόδου του Basketball Champions League ολοκληρώθηκε και η ευρωπαϊκή πορεία των τεσσάρων ελληνικών ομάδων συνεχίζεται.

Ωστόσο, μόνο η ΑΕΚ Betsson BC έχει εξασφαλίσει απευθείας την πρόκρισή της στους «16», με τους ΠΑΟΚ, Περιστέρι bwin και Προμηθέα Πάτρας να τη διεκδικούν μέσω των Play-In.

Στην επόμενη φάση σχηματίζονται τέσσερις νέοι όμιλοι των τεσσάρων ομάδων, με την Ένωση να είναι στο 12ο μαζί με τη Μούρθια, περιμένοντας άλλους δύο αντιπάλους από τα Play-In. Μάλιστα, το σύνολο του Ζοάν Πλάθα υπάρχει ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει τον Προμηθέα στο γκρουπ, εφόσον η ομάδα της Πάτρας αποκλείσει τη Λε Μαν.

Από ‘κει και πέρα, εφόσον ο ΠΑΟΚ προσπεράσει το εμπόδιο της Τόφας, τότε θα τοποθετηθεί στον 9ο όμιλο, όπου ήδη βρίσκονται οι Ουνικάχα Μάλαγα και Στρασμπούρ.

Τέλος, το Περιστέρι bwin θα αντιμετωπίσει στα Play-In τη Ρίτας Βίλνιους και εάν την περάσει, τότε θα μπει στον 11ο όμιλο, που είναι ήδη οι Τενερίφη και Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Ο νικητής στη σειρά των Play-In κρίνεται στις δύο νίκες. Βάσει προγράμματος τα πρώτα ματς θα γίνουν 2-3 Ιανουαρίου του 2024, τα δεύτερα 9-10/1 και εφόσον χρειαστούν τρίτο παιχνίδι, τότε αυτό θα γίνει 16-17/1. Από τις τρεις ομάδες που συμμετέχουν στη φάση αυτή, μόνο ο ΠΑΟΚ έχει πλεονέκτημα έδρας και αντίθετα οι Περιστέρι bwin και Προμηθέας Πάτρας θα ξεκινήσουν στην έδρα των αντιπάλων τους.

Από ‘κει και πέρα, η φάση των «16» θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Ιανουαρίου, με τις δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου να προκρίνονται στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Τα ζευγάρια των Play-In:

Λε Μαν-Προμηθέας Πάτρας
Ρίτας-Περιστέρι bwin
Σολέ-Σάσαρι
Λούντβιγκσμπουργκ-Νταρουσάφακα
Καρσίγιακα-Μπρεογάν
Χάποελ Χολόν-Οστάνδη
ΠΑΟΚ -Τόφας
Ντερτόνα-Γαλατασαράι



Οι τέσσερις νέοι όμιλοι:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x