BCL

BCL: Με κίνητρο κόντρα στην Οπάβα ο Προμηθέας - Για το γόητρο κόντρα στην πανίσχυρη Μάλαγα το Περιστέρι bwin

Ο Προμηθέας και το Περιστέρι bwin ολοκληρώνουν απόψε τις υποχρεώσεις τους στη φάση των ομίλων του BCL, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στα play-in της διοργάνωσης.

Τις υποχρεώσεις τους στη φετινή φάση των ομίλων του Basketball Champions League ολοκληρώνουν απόψε το βράδυ Προμηθέας Πατρών και Περιστέρι bwin!

Αμφότερες οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στα play-in της διοργάνωσης, με τους Πατρινούς να διεκδικούν ένα καλύτερο πλασάρισμα στον όμιλό τους, την ώρα όπου το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη είναι δεδομένο πως θα τερματίσει στην τρίτη θέση.

Ξεκινώντας από το πρώτο χρονικά παιχνίδι, ο Προμηθέας Πατρών δοκιμάζεται απόψε στις 19:30 στην Τσεχία και την έδρα της αδιάφορης βαθμολογικά, Οπάβα (Cosmote Sports7, sport-fm.gr). Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου βρίσκεται στην 3η θέση του δεύτερου ομίλου με ρεκόρ 2-3, την ώρα όπου οι γηπεδούχοι μετρούν πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς.

Οι Πατρινοί με ήττα θα τερματίσουν οριστικά στην 3η θέση. Για να κερδίσουν τη 2η που θα τους οδηγήσει στην «αγκαλιά» του Περιστερίου bwin, θα πρέπει να νικήσουν την Οπάβα και η Ρίτας να ηττηθεί στην έδρα της από την Ντιζόν, ενώ παράλληλα θα πρέπει να καλύφθεί και η συνολική διαφορά πόντων. Αυτή την στιγμή, η Ρίγας βρίσκεται στο +52, ενώ ο Προμηθέας στο +38. Πάντως, αν κρίνουμε την κάκιστη πορεία της Οπάβα, αλλά και το πρώτο παιχνίδι στην Πάτρα (115-66), τότε, ο Προμηθέας έχει αρκετές πιθανότητες να καλύψει τη διαφορά.

Δύο ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 21:30, το Περιστέρι bwin (2-3) θα υποδεχθεί στο «Ανδρέας Παπανδρέου» την Ουνικάχα Μάλαγα (Cosmote Sports 4, sport-fm.gr) για την έκτη και τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τους Περιστεριώτες, οι οποίοι δεν μπορούν να τερματίσουν σε άλλοι θέση πέρα από την 3η. Και αυτό διότι σε πιθανή ισοβαθμία με τη Λε Μαν (3-2), η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη υστερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Ουσιαστικά λοιπόν, το Περιστέρι bwin θέλει να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φάση των ομίλων, πανηγυρίζοντας με μια μεγάλη νίκη επί της ισχυρής Μάλαγα. Παράλληλα, θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στα play-in της διοργάνωσης, ο οποίος και θα είναι είτε ο Προμηθέας, είτε η Ρίτας. Όπως και να έχει, οι «κυανοκίτρινοι» θα αγωνιστούν στον επόμενο γύρο με μειονέκτημα έδρας.

Από τη δική τους πλευρά, οι Ισπανοί βρίσκονται σε… δαιμονιώδη φόρμα, μετρώντας 14 νίκες στα 15 πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και Ευρώπη! Στην ACB, φιγουράρουν στη δεύτερη θέση με ρεκόρ 11-3, στο -2 πίσω από την πρωτοπόρο, Ρεάλ Μαδρίτης!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x