BCL

BCL: Παίζει τα... ρέστα του το Περιστέρι bwin, «κλειδώνει» πρόκριση ο Προμηθέας Πατρών

Προμηθέας Πατρών και Περιστέρι bwin δίνουν απόψε τις δικές τους μάχες στη φάση των «16» του Basketball Champions League.

Στη μάχη της 5ης και προτελευταίας αγωνιστικής της φάσης των «16» του Basketball Champions League ρίχνονται απόψε Προμηθέας Πατρών και Περιστέρι bwin!

Συγκεκριμένα, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της βραδιάς, οι Πατρινοί υποδέχονται στο «Δημήτρης Τόφαλος» τη Χάποελ Χολόν (19:00, Cosmotesport 4), με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης!

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου βρίσκεται στη 2η θέση του L Ομίλου με ρεκόρ 3-1, την ώρα όπου η ΑΕΚ Betsson BC έχει αποκλειστεί ήδη από την προηγούμενη αγωνιστική. Οι Ισραηλινοί από τη δική τους πλευρά μετρούν 2-2, και μόνο με νίκη θα παραμείνουν ζωντανοί στο παιχνίδι της πρόκρισης. Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, ο Προμηθέας είχε επικρατήσει με 74-65. Την τελευταία αγωνιστική, οι Πατρινοί δοκιμάζονται στο κλειστό των Άνω Λιοσίων με την αδιάφορη ΑΕΚ, ενώ, η Χάποελ Χολόν θα υποδεχθεί τη Μούρθια.



Όσον αφορά τη φόρμα, ο Προμηθέας βρίσκεται σε πολύ καλό «φεγγάρι», μετρώντας 6 νίκες στα επτά τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με τη μοναδική ήττα να είναι από τον Ολυμπιακό. Το περασμένο Σάββατο, επικράτησε 91-87 της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια για το πρωτάθλημα.

Δύο ώρες αργότερα, και συγκεκριμένα στις 21:00, το Περιστέρι bwin παίζει τα... ρέστα του στο στο Σομπατέλι της Ουγγαρίας και στη «Savaria Arena» απέναντι στη Χάποελ Ιερουσαλήμ για τον όμιλο Κ. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη πανηγύρισε σπουδαία εντός έδρας νίκη την περασμένη αγωνιστική επί της Καρσίγιακα (76-73), με αποτέλεσμα να ανέβει στο 1-3, την ίδια ώρα όπου η Τενερίφη και η Χάποελ Ιερουσαλήμ έχουν ρεκόρ 3-1. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η νίκη απόψε για την ομάδα του Περιστερίου αποτελεί μονόδρομο, ειδάλλως, θα αποχαιρετήσει οριστικά τη διοργάνωση.

Την τελευταία αγωνιστική, το Περιστέρι bwin θα υποδεχθεί την Τενερίφη στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», ενώ οι Ισραηλινοί θα ταξιδέψουν στην Τουρκία για το παιχνίδι με την Καρσίγιακα.

Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, η ελληνική ομάδα είχε ηττηθεί με 77-75 στην παράταση στην πρεμιέρα των ομίλων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x