BCL

Στην κορυφαία πεντάδα του BCL ο Μίτσελ - MVP ο Σορτς

Το BCL ανακοίνωσε τον MVP τις σεζόν αλλά και τις κορυφαίες πεντάδες, μέσα στις οποίες συμπεριλήφθηκε και ο Ακίλ Μίτσελ της ΑΕΚ.

Τους κορυφαίους της χρονιάς ανακοίνωσε το BCL!

Η τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή λίγκα ανακοίνωσε αρχικά το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της σεζόν, το οποίο πήγε δικαίως στον Τι Τζέι Σόρτς.

Ο βραχύσωμος γκαρντ της Βόννης έκανε απίθανη χρονιά και σκόραρε με απίστευτη συχνότητα, οδηγώντας τους Γερμανούς στον τελικό της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσουν τη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Μάλιστα, ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, Τουόμας Ίσαλο, ήταν αυτός που αναδείχθηκε κορυφαίος της σεζόν.



Παράλληλα, το Champions League ανακοίνωσε και τις δύο καλύτερες πεντάδες της χρονιάς. Στην πρώτη από αυτές, βρίσκεται και ο Ακίλ Μίτσελ, που έκανε σπουδαία χρονιά με την ΑΕΚ πριν αποχωρήσει για το Πουέρτο Ρίκο μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με τους «κιτρινόμαυρους».

Τα υπόλοιπα μέλη της καλύτερης πεντάδας είναι φυσικά ο MVP Σόρτς, μαζί με τον Μαρσελίνιο Χουέρτας της Τενερίφης, τον Νταρίο Μπριθουέλα της Μάλαγα και τον Ζακ Χάνκινς της Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα μπήκαν τρεις παίκτες που έχουν περάσει από Ελλάδα, δηλαδή οι Μάρκους Φόστερ (Ρίτας Βίλνιους), Κέντρικ Πέρι (Μάλαγα) και Γκιόργκι Σερμαντίνι (Τενερίφη), μαζί με τους Ντιάντρε Λάντσνοουν (Στρασμπούρ), Λέβι Ράντολφ (Χάποελ Ιερουσαλήμ).



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x