BCL

ΑΕΚ Betsson BC-Λούντβιγκσμπουργκ: Να δώσει συνέχεια στην καλή εικόνα του ΣΕΦ και να μπει με το δεξί

Η ΑΕΚ Betsson BC υποδέχεται τη Λούντβιγκσμπουργκ για την πρεμιέρα του BCL (17/10, 19:30) και θέλει να συνδυάσει το ντεμπούτο της στις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις με την πρώτη της νίκη στη σεζόν.

Να δείξει ότι η εμφάνιση στο ΣΕΦ δεν ήταν… πυροτέχνημα και να πάρει την πρώτη της νίκη στη φετινή σεζόν θέλει η ΑΕΚ Bettson BC!

Η ομάδα του Ζοάν Πλάθα υποδέχεται τη Λούντβιγκσμπουργκ στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων (17/10, 19:30) για την πρεμιέρα του Basketball Champions League και ο στόχος είναι να μπει με το δεξί στη διοργάνωση, προκειμένου να πάρει από νωρίς προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 4 HD, ραδιοφωνικά από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ θα υπάρχει live ενημέρωση από το sport-fm.gr.

Η Ένωση μπορεί να προέρχεται από δυο ήττες στη Basket League, αλλά με την εικόνα που παρουσίασε στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό άφησε υποσχέσεις. Απέναντι στη φιναλίστ της περσινής Euroleague ήταν ανταγωνιστική από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο τόσο σε φάση άμυνας, όσο και σε επίθεσης με κορυφαίους τους Κουζμίνσκας και Καμπενγκέλε και για την ήττα της (79-71) έχει παράπονα από τη διαιτησία.

Αναφορικά με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ΑΕΚ Bettson BC θέλει φέτος να κάνει μια παρόμοια καλή σεζόν όπως η περσινή που έφτασε μια ανάσα από το Final Four και βρίσκεται σε ένα βατό, θεωρητικά, όμιλο (4ο) με τη Λούντβιγκσμπουργκ, τη Σάσαρι και την Σζέτσιν. Αυτή τη φορά διαθέσιμοι θα είναι ΚΑΙ οι επτά ξένοι του ρόστερ, δηλαδή θα επιστρέψει στη δωδεκάδα ο Τσέισον Ραντλ.

Σημειώνεται πως μετά την τιμωρία που επιβλήθηκε στην «Ένωση» για τα περσινά επεισόδια με την Χάποελ Ιερουσαλήμ, στις κερκίδες δεν μπορούν βα βρίσκονται για όλη τη σεζόν πάνω από 1.800 θεατές.

Στην αντίπερα όχθη, η Λούντβιγκσμπουργκ έχει κάνει ένα μέτριο ξεκίνημα στο γερμανικό πρωτάθλημα με μια νίκη και μια ήττα, ενώ το Σάββατο (14/10) ηττήθηκε και αποκλείστηκε στη φάση των «16» του κυπέλλου Γερμανίας από τη Βόννη. Την περσινή αγωνιστική περίοδο στο Basketball Champions League αποκλείστηκε στα Play-Ins από τη Λιμόζ με σκορ 2-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x