BCL

Με ΜακΓκρίφ και Μάιλς στην Προύσα η ΑΕΚ

Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των ΜακΓκρίφ και Μάιλς στο δεύτερο ματς της ΑΕΚ με την Τόφας, με τους δύο να ακολουθούν την αποστολή για την Προύσα.

Με προορισμό Προύσα αναχώρησε τη Δευτέρα (9/1) η αποστολή της ΑΕΚ, για το δεύτερο ματς των Play-In του Basketball Champions League κόντρα στην Τόφας (10/1, 20:00).

Η Ένωση επικράτησε στο πρώτο ματς στα Άνω Λιόσια και σε περίπτωση νίκης στην Τουρκία θα πάρει το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης.

Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν σημαντικά προβλήματα στο αγωνιστικό κομμάτι. Εκτός αποστολής έμειναν οι Αντώνης Κόνιαρης και Ανδρέας Πετρόπουλος.

Από ‘κει και πέρα, κανονικά ταξίδεψαν οι Κάμερον ΜακΓκρίφ και Αϊζάια Μάιλς. Ο πρώτος τραυματίστηκε στον αντίχειρα στο ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, ενώ ο δεύτερος ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις τελευταίες ημέρες.

Για τον λόγο αυτό, η συμμετοχή τους κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη δεν είναι δεδομένη και θα αποφασιστεί λίγο πριν το τζάμπολ.

Πάντως, διαθέσιμος κανονικά είναι και ο Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος δεν αγωνίστηκε απέναντι στους «ερυθρόλευκους» για να προφυλαχθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x