BCL

Με τον Παππά για τη νίκη στην Ουγγαρία η ΑΕΚ

Με τον Νίκο Παππά για πρώτη φορά στην αποστολή της η ΑΕΚ κοντράρεται με την Φάλκο Σομπατέλι στην Ουγγαρία στο πρώτο της ματς για το εφετινό Basketball Champions League.

Μετά το Λαύριο και τον ΠΑΟΚ σήμερα είναι σειρά της ΑΕΚ να ξεκινήσει την προσπάθειά της για διάκριση στο Basketball Champions League. Η Ένωση αντιμετωπίζει την Φάλκο Σομπατέλι στην Ουγγαρία (19:00, Cosmote Sport 4) με στόχο φυσικά τη νίκη.

Ο Στέφανος Δέδας χθες σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι ο στόχος της ΑΕΚ είναι να πάει «πολύ μακριά» στη διοργάνωση.

«Αποτελεί για μας μία καλή ευκαιρία να ξεκινήσουμε με νίκη στον Όμιλο, στο πρώτο από τα έξι ματς της φάσης αυτής. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, που φαινομενικά είναι πιο αδύναμη από μας, αλλά έχει παράδοση στο BCL. Έχει κερδίσει μεγάλους αντιπάλους στο “Arena Savaria”. Εμείς βελτιώνουμε το ρόστερ μας. Η νίκη μας είναι προφανώς μονόδρομος. Κάθε κατοχή είναι σημαντική. Θέλουμε την πρωτιά στον όμιλο», ανέφερε στην ιστοσελίδα της Ένωσης.

Στα αγωνιστικά, το σημαντικό για την ΑΕΚ είναι ότι από σήμερα θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νίκου Παππά ο οποίος αναμένεται να κάνει και το ντεμπούτο του με την Ένωση. Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ προέρχεται από ήττα με τον Ολυμπιακό για το ελληνικό πρωτάθλημα ενώ χθες στην πρεμιέρα του Δ’ Ομίλου του BCL η ΝούτριΜπούλετ Τρεβίζο επικράτησε 91-85 της VEF Ρίγά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x